Werken bij KIREMA

Bij ons begint alles met oprechte interesse. Natuurlijk in onze klanten en in onze partners, maar uiteindelijk zijn we niets zonder onze medewerkers. Samen met jou willen we mooie dingen bouwen voor onze klanten, zodat ze duurzaam kunnen groeien.

Alles-in-één-IT voor een vast bedrag per maand

Proactief beheer voor Microsoft365 & Azure

Locatieonafhankelijke telefonie & internet

Moderne beveiliging en cyber security

Desktops, laptops, tablets, smartphones & printers

Kantoornetwerken, WiFi en VPN-tunnels

microsoft partner ict waarborg iso certificaat

Bij KIREMA ben je een relatiebouwer, géén ticketschuiver

Rainier Kwakkenbos, oprichter van KIREMA, is geboren in een ondernemersfamilie en dat merk je. Hij staat met twee poten in de klei en weet wat het is om de mouwen op te stropen. Ondernemers verder helpen met slimme IT-oplossingen, dat is waar hij blij van wordt. Dat is hoe het begon en dat is hoe het nu, bijna 20 jaar later, nog steeds is.

Wij werken bij KIREMA met professionals die die mentaliteit delen. Die snappen dat ondernemers niet over IT willen praten, maar dat ze een IT-omgeving willen die gewoon werkt. Dat ze een partner willen die er gewoon voor ze is. Wij werken met professionals die ambitieus zijn en van hard werken houden. En van hard lachen natuurlijk, dat hoort er ook bij. We zouden geen IT-club zijn als we niet regelmatig de tafeltennistafel – of het virtuele voetbalveld – met elkaar aanvegen.

We gaan graag met je in gesprek om te leren wat er bij jou leeft. Wij luisteren en stellen vragen, tot jouw verhaal op tafel ligt. Dan kijken we hoe we samen het beste uit jou kunnen halen. Wat je verhaal ook is, we beloven je een superleuke baan waarin je kunt groeien.

Expo Houten
Koomen Installatie
Mannekenpis
De Keizer
FBE Zeeland
timpanon
Priotec
NFK
moip law
Wetac
vendrig
The Flying Dutch
Natuurwerk
Live Abroad
IJsland Tours
tsd
TOA
iFresh
stoma vereniging
borstkanker vereniging
Alternativ
beumer garantiemakelaars
Voedselbank
Bridges Real Estate
van wijk
de branding
Prominus
Superstaff
Koelplan Nederland
Glow Real Estate
Gevaert Makelaars
thystoys
FBE Gelderland
Ampowr
ErfGoedGezien

Waarom kiezen IT-professionals voor KIREMA?

Wij geloven in goede relaties en een goede band. Met elkaar en met onze klanten. Wij denken vanuit verbeteringen voor de ondernemer, niet – alleen – vanuit de techniek. Dat zorgt ervoor dat we hard groeien en continu plekken hebben voor toppers. Wil jij onderdeel zijn van onze hechte club en ondernemers helpen bouwen aan hun bedrijf? Dan is werken bij KIREMA vast iets voor jou!

Werken bij KIREMA bestaat uit de volgende zes vaste elementen. Samen gaan we ontdekken hoe we die elementen zo inzetten dat ze bijdragen aan jouw groei.

Controle over jouw werkdag & werkplek

Bij ons heb je – voor zover het moment en de functie het toelaat – de mogelijkheid om thuis te werken. Je hebt natuurlijk de beschikking over state-of-the-art technologie.

Goed contract met uitstekend salaris

We bieden je een afwisselende en dynamische baan met een goed salaris gebaseerd op de ervaring die je hebt en 25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek).

Goede balans tussen werk, familie, passie & plezier

Naast een moderne laptop, bieden we je uiteraard een goede pensioenregeling, een passende reiskostenvergoeding of een auto. Wij zorgen dat er altijd vers fruit klaar staat en regelmatig vieren we onze successen met een leuk personeelsuitje.

Gedreven collega's die elkaar versterken

Wij zijn een hechte club die volop in ontwikkeling is. De sfeer is lekker informeel en we communiceren met korte lijnen. Hier kan je bij iedereen even binnenlopen voor een praatje of een overleg.

Persoonlijk ontwikkelplan & opleidingsbudget

Wij dragen graag bij aan jouw ambities. Bij ons geen voorgekauwde ontwikkelplannen, maar maatwerk. Diversiteit is voor ons een sleutel tot succes. Natuurlijk kun je denken aan Microsoft- en Cisco-certificeringen of verdieping op het gebied van VOIP, maar van ons mag je ook prima buiten de gebaande paden gaan.

Een old skool voetbaltafel & Playseat racestoel

Het is vrijdagmiddag, de muziek knalt uit de Sonos-boxen, biertje en borrelnoten staan op tafel, de voetbaltafel is druk bezet en er wordt gestreden om een plek in de Playseat. Een goed moment om te proosten op behaalde successen en onze plannen voor het weekend te bespreken.

Word jij onze nieuwe collega?

Geloof jij ook in goede relaties? Snap jij dat ondernemers niet over IT willen praten, maar gewoon een IT-omgeving willen die werkt? Sta jij graag klaar om een ander te helpen, bij voorkeur voor erom wordt gevraagd? Wil jij géén ticketschuiver zijn, maar een relatiebouwer? Dan leren we je graag kennen.

Junior Servicedesk Engineer

  • Woerden
  • Fulltime
  • Junior

Senior Cloud Engineer

  • Woerden
  • Fulltime
  • Senior

Senior Servicedesk Engineer

  • Woerden
  • Fulltime
  • Senior

Schrijf je in voor de KIREMA nieuwsbrief

Schrijf je nu in ontvang elke twee weken praktische tips, nieuwe inzichten en leuke updates over KIREMA.

Vul je e-mailadres in om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.