Alles-in-één-IT voor detacherings- en recruitment­professionals

Als arbeidsbemiddelaar en personeelspartner wil je talenten en organisaties samenbrengen. Technologie helpt je daarbij, maar om daarover na te denken, daar worden maar weinig mensen blij van. Wij wel. En dat doen we al bijna twintig jaar lang verdraaid goed.

Alles-in-één-IT voor een vast bedrag per maand

Proactief beheer voor Microsoft365 & Azure

Locatieonafhankelijke telefonie & internet

Moderne beveiliging en cyber security

Desktops, laptops, tablets, smartphones & printers

Kantoornetwerken, WiFi en VPN-tunnels

microsoft partner ict waarborg iso certificaat

Als detacherings- en recruitmentprofessional heb je een neus voor talent. Je IT-oplossing moet je daarbij helpen.

Talenten en organisaties samenbrengen, dat is waar je als arbeidsbemiddelaar of personeelspartner blij van wordt. Je telefonie- en IT-oplossing moet je daarbij ondersteunen. Het moet je alle flexibiliteit bieden die je nodig hebt en tegelijkertijd je data optimaal beveiligen. Met de aanpak van KIREMA heb je alle technologie in handen om zowel je opdrachtgevers als je talenten de optimale klantreis te bezorgen.

Telefonie is natuurlijk heel belangrijk voor jou als arbeidsbemiddelaar of personeelspartner, maar vandaag de dag wil je ook je talenten en opdrachtgevers op afstand kunnen spreken. Met onze alles-in-één-IT-oplossing voor detacherings- en recruitmentprofessionals maakt het niet uit aan welke manier van communiceren je de voorkeur geeft, je kunt alle kanten op. Opdrachtgevers realtime inzicht geven in de voortgang van een werving? Geen probleem! Ook kunnen we eenvoudig je werkplek integreren met je CRM-systeem of een andere algemene of brancespecifieke applicatie. Met Maximize IT weet je zeker dat je kiest voor een oplossing die bij je past en een partner die jouw uitdagingen begrijpt.

Tintri
microsoft365
kraan bouwsoftware
celion
Realworks

Alles-in-één-IT voor detacherings- en recruitment­professionals, voor een vast bedrag per maand.

Maximize IT bestaat uit de volgende acht vaste elementen. Samen gaan we ontdekken hoe we die elementen zo inzetten dat ze bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Overal veilig online én offline werken met Microsoft 365

Microsoft 365 is hét cloudplatform van Microsoft, waarmee je op alle gewenste apparaten toegang hebt tot de beste productiviteits-apps, zoals Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive, waar je ook bent en welk apparaat je ook gebruikt.

Locatieonafhankelijk bellen

Hoe digitaal de wereld ook is, vandaag de dag, geen bedrijf kan zonder telefonie. Wij steken jouw telefonie in een modern jasje. Flexibel bellen via telefoon, tablet of laptop, volledig geïntegreerd met andere applicaties zoals je CRM-systeem en inclusief slimme call-flow.

Stabiel & veilig internet waar je ook bent

Als ondernemer ben je tegenwoordig compleet afhankelijk van IT. Een flexibel netwerk dat past bij jouw ambities en branchespecifieke uitdagingen is daarom cruciaal. Haal het beste uit productief (samen-)werken, terwijl je altijd voldoet aan de meest actuele beveiligingseisen en wetgeving.

Efficiëntie en gebruiksgemak met de modernste applicaties

De Maximize IT-werkplek van KIREMA werkt optimaal samen met zowel algemene software als recruitment- en andere branchespecifieke bedrijfsapplicaties. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsomgeving precies dat biedt wat je nodig hebt, nu en in de toekomst.

Desktops, laptops, tablets, smartphones, printers, telefonie

Een IT-omgeving kan nog zo mooi en vooruitstrevend zijn, je software nog zo efficiënt en eenvoudig, je hardware moet daar wel optimaal bij aansluiten. Wij zorgen voor moderne hardware die snel en veilig is. En blijft. Dag in, dag uit.

Informatie­beveiliging, back-up en recovery

In de detacherings- en recruitmentbranche ben je natuurlijk enorm zuinig op de gegevens van je kandidaten, je bedrijfsdata en de informatie van je klanten. Met onze Maximize IT-oplossing ben je optimaal beschermd tegen cyberaanvallen, zonder je lastig te vallen met allerlei ingewikkelde en belemmerende maatregelen.

Persoonlijke ondersteuning voor alle IT-vragen in jouw organisatie

Wij geloven in goede relaties. Dat merk je ook aan onze support. Omdat wij jouw IT-omgeving monitoren, kunnen we veel problemen al verhelpen voor ze überhaupt een probleem worden. Gebeurt er toch iets, dat fixen we dat in no time.

Zorgeloos doen waar je goed in bent

Je wordt succesvol als je zorgeloos kunt doen waar je goed in bent. Passende en veilige IT-oplossingen, die goed op elkaar zijn afgestemd, helpen je daarbij. Zo kan jij je focussen op het vinden van de juiste kandidaat voor de juiste klant.

Na verschillende ervaringen durf ik te stellen dat KIREMA de witte raaf is onder de IT-bedrijven. KIREMA onderscheidt zich in betrokkenheid, persoonlijke aandacht, korte lijnen en hun proactieve houding. Ze regelen het gewoon!

Michel Kwakkenbos Algemeen Directeur Kwakkenbos BV

Als het aankomt op performance, security, virtualisatie, betrouwbaarheid en back-up laten we niets aan het toeval over. In die technische elementen hebben wij in KIREMA een zeer prettige en betrouwbare partner gevonden.

Patrick van Rooijen Directeur & eigenaar iFresh

KIREMA zorgt voor de hosting van onze platformen en daarmee voor de achillespees van ons bedrijf. Maar ook voor de telefonie, die onmisbaar is, daar het aantal telefoontjes van klanten enorm toeneemt.

Thijs van Rooijen Directeur ThysToys

KIREMA presenteerde een andere aanpak, die flexibeler was en veel beter past bij onze manier van werken met cliëntendossiers. Bovendien leidde deze aanpak ook tot een aanzienlijke kostenbesparing.

Maarten Toorenburgh Advocaat & Consultant MOIP Legal & Tax

KIREMA biedt een zeer stabiele en betaalbare oplossing die heel concreet aansluit bij specifieke wensen van ons kantoor. Daarnaast hebben we veel rust in de organisatie door de uitstekende klantenservice van KIREMA.

Julius ter Haar Algemeen Beumer Garantiemakelaars

De omgeving functioneerde direct heel goed en de oplossing is echt een hele verademing. We kunnen volledig online werken en ook onze Yardi applicatie werkt waar je maar aan het werk bent.

Ruud Jonen Directeur Prominus Vastgoed B.V.

Sinds we onze automatisering en telefonie bij KIREMA hebben ondergebracht zijn we pas echt tevreden. We worden altijd direct geholpen en de mensen van KIREMA staan altijd voor ons klaar!

Marcel Arendsen Algemeen Directeur Brecheisen Makelaars
de branding
tsd
thystoys
vendrig
beumer garantiemakelaars
FBE Gelderland
Mannekenpis
IJsland Tours
Glow Real Estate
moip law
Priotec
Bridges Real Estate
van wijk
iFresh
Natuurwerk
Voedselbank
De Keizer
Ampowr
Alternativ
timpanon
Prominus
borstkanker vereniging
stoma vereniging
NFK
ErfGoedGezien
FBE Zeeland
Superstaff
The Flying Dutch
Wetac
Expo Houten
Koelplan Nederland
Live Abroad
Gevaert Makelaars
Koomen Installatie
TOA

Maak kennis met KIREMA

Wij geloven in de kracht van goede relaties. Uit oprechte interesse in de ander ontstaan de mooiste dingen. Kies zelf hoe je kennis wilt maken en ontdek welke digitale kansen en uitdagingen er op jouw bedrijf wachten.

Een goed gesprek over de digitale toekomst van jouw bedrijf

Maak kennis met directeur Rainier Kwakkenbos en bespreek jouw ondernemersdroom. Kom te weten welke digitale kansen en uitdagingen je te wachten staan en ontdek hoe oprechte interesse en een écht persoonlijke aanpak jouw leven als ondernemer makkelijker maken.

  • Tijdsinvestering van 15 minuten.
  • Inzicht in de toekomstige IT-kansen en -uitdagingen van jouw bedrijf.
  • Een eerste indruk van onze ouderwets persoonlijke aanpak.
  • Indicatie van de kosten en baten ten opzichte van de huidige situatie.
  • Heldere vervolgstappen voor een potentiële samenwerking.
Kennismaking plannen

Persoonlijke analyse van de IT-behoefte van jouw bedrijf

In een dagdeel breng je samen met Hans Bredewoud en jouw rechterhand de huidige – en toekomstige – IT-behoefte van jouw bedrijf in kaart. Dat geeft direct duidelijkheid en je ervaart hoe een samenwerking met KIREMA in z'n werk gaat.

  • Vrijblijvend proeven aan een potentiële samenwerking met KIREMA.
  • Tijdsinvestering van twee tot drie uur.
  • Inzicht in de toekomstige IT-kansen en -uitdagingen van jouw bedrijf.
  • Tastbaar meerjarenplan voor jouw IT-omgeving.
  • Concreet inzicht in de kosten/baten ten opzichte van de huidige situatie.
Workshop aanvragen