KIREMA bouwt aan relaties voor het leven

Wij geloven dat uit échte, welgemeende interesse voor de ander de mooiste dingen voortkomen. Daarom investeren wij in relaties, met onze medewerkers, met onze klanten en met andere partners. Wij luisteren naar ambities, dromen en toekomstplannen en denken mee hoe we die samen kunnen realiseren.

Alles-in-één-IT voor een vast bedrag per maand

Proactief beheer voor Microsoft365 & Azure

Locatieonafhankelijke telefonie & internet

Moderne beveiliging en cyber security

Desktops, laptops, tablets, smartphones & printers

Kantoornetwerken, WiFi en VPN-tunnels

microsoft partner ict waarborg iso certificaat

Ondernemerschap, nuchterheid en oud-Hollands vakmanschap zitten in ons DNA

Rainier Kwakkenbos, oprichter van KIREMA, weet wat ondernemen is. Geen woorden, maar daden. Hard werken, groots dromen, blik op de toekomst. Zo begon het bijna 20 jaar geleden. En zo is het nog steeds.

De ondernemersmentaliteit zit ons bij KIREMA in het bloed. Ondernemers verder helpen met slimme oplossingen, dat is waar wij blij van worden.

Dat doen we zonder over IT te praten. Want wees nou eerlijk, hoe boeiend is technologie nou eigenlijk? Wat wel relevant is? Waar wil je naartoe met je bedrijf? Wat zijn je toekomstplannen en je dromen? Daar slaan wij op aan. Dan komen wij met een IT-oplossing die jou verder helpt, waar je op kunt vertrouwen en waarmee je kan bouwen aan de groei van je bedrijf. Met mensen die altijd voor je klaarstaan en IT die het altijd doet.

Zo bouwen wij aan relaties voor het leven.

Ontdek Maximize IT Kennismaken

Collega's aan het woord

Onze medewerkers maken KIREMA tot wat het is: een professionele IT-club die investeert in relaties voor het leven. Dat doen wij met een heel team, maar een paar van onze mensen stellen we hier graag vast aan je voor.

Annelies Haaksman

“Als HR-manager ben ik de verbindende schakel in de organisatie. Zoals wij naar onze klanten kijken, zo kijken we ook naar onze medewerkers: vanuit eerlijke en oprechte interesse. Als er iets niet lekker loopt – of dat nu op werk is, met een studie of privé – bied ik een luisterend oor. Ons team is heel gemêleerd, qua leeftijd, qua gezinssituatie en dus ook qua behoeften. Ik zorg dat de juiste persoon op de juiste plek zit en dat iedereen zo optimaal mogelijk kan presteren. Blije medewerkers, tevreden team, gelukkige klant.”

Robin van der Horst

"Als Cloud Engineer help ik ondernemers met de meest optimale IT-infrastructuur. Die is immers cruciaal voor de continuïteit van de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom sta ik in nauw contact met belangrijke spelers in de organisatie, heb ik een adviserende rol in het besluitvormingsproces en hou voortdurend een vinger aan de pols. Zo kunnen we problemen verhelpen voor ze ontstaan en kan jij je als ondernemer richten op wat écht belangrijk is."

Rutger Hilhorst

“Als technisch manager stuur ik de servicedesk aan en ben ik verantwoordelijk voor zowel de interne projecten als de projecten die bij klanten lopen, zoals migraties. Ik zorg ervoor dat we onze klanten proactief helpen, zodat zij zich kunnen focussen op hun onderneming.
 
Met de huidige cloudtechnologie van Microsoft kan feitelijk iedereen met de juiste certificaten een cloudoplossing aanbieden. Maar wij bieden ondernemers een alles-in-één-IT-oplossing die helemaal past bij hun specifieke wensen, behoeften en uitdagingen. Dát is waar ik in geloof en dat is waarom ik voor KIREMA heb gekozen.”

Jeffrey Renzenbrink

“Het team op de Servicedesk is het eerste contactpunt voor onze klanten. Samen zijn we hét visitekaartje van KIREMA. Ik ben niet echt een doorsnee IT-man, ik ben verantwoordelijk voor de tickets, de telefonie en hou de planning in de gaten. Waar liggen de prioriteiten, wie bezoekt welke klant en gaan alle bestellingen netjes op tijd de deur uit? De jongens hebben diepgaande kennis van de technologie, ik zorg vooral voor de structuur. Wel zo prettig voor onze klanten. Zo kun je niet alleen rekenen op de juiste IT-oplossing, maar ook op een team dat altijd voor je klaar staat.”

Terry Klokkemeijer

“KIREMA is een platte organisatie met korte lijnen. Al bij de eerste kennismaking wist ik: dit is een bedrijf met een toekomstvisie. Iedereen weet waar we naar toe gaan en hoe we het maximale uit onszelf en elkaar kunnen halen. Dat voelen onze klanten.

Ik hou ervan om samen met klanten aan een doel te werken. Door de vragen en uitdagingen die de klant heeft te matchen met de oplossingen die wij bieden, help ik onze klanten te groeien en efficiënter te werken.”

Rainier Kwakkenbos

"Ik kom uit een echte ondernemersfamilie. Als er vroeger aan de keukentafel over ondernemen werd gesproken, wist ik al: dat wil ik ook. In 2005 begon ik als ondernemer. Ik was een van de eersten die cloudoplossingen voor IT-bedrijven maakte, dat was toen nog echt uniek. Dat zegt ook wel iets over wie ik ben: ik hou van innovaties en ben niet bang iets nieuws uit te proberen.

Ik geloof in relaties voor het leven. Dat geldt voor onze medewerkers – jobhoppers, daar zit ik niet op te wachten –, maar zeker ook voor onze klanten. Ondernemers helpen, dat zit in mijn DNA. Klanten mogen me dan ook dag en nacht bellen."

beumer garantiemakelaars
Bridges Real Estate
de branding
FBE Zeeland
Priotec
The Flying Dutch
Voedselbank
IJsland Tours
TOA
iFresh
borstkanker vereniging
Ampowr
Mannekenpis
van wijk
Superstaff
moip law
Natuurwerk
Live Abroad
Koelplan Nederland
Expo Houten
Alternativ
ErfGoedGezien
thystoys
NFK
stoma vereniging
Koomen Installatie
timpanon
De Keizer
Glow Real Estate
Prominus
Gevaert Makelaars
Wetac
tsd
vendrig
FBE Gelderland

Word jij onze nieuwe collega?

Iedere ICT-er heeft z’n eigen verhaal, z’n ambitie en toekomstvisie. Welke richting wil jij op? Wij luisteren graag naar jouw verhaal en zorgen ervoor dat je een superleuke baan krijgt waarin je optimaal kunt groeien!

Bekijk onze vacatures