Alles-in-één-IT voor bouw-, installatie- en techniek­bedrijven

Of je nu een bouwbedrijf hebt, werkt in de klimaatbeheersing of bijdraagt aan de energietransitie, als ondernemer in de bouw, installatie en techniek wil je werken aan je bedrijf. Om aan alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, ontkom je er niet aan digitalisering te omarmen. Maar daarover nadenken, dat zorgt bij menig ondernemer voor hoofdpijn. Bij ons niet!

Alles-in-één-IT voor een vast bedrag per maand

Proactief beheer voor Microsoft365 & Azure

Locatieonafhankelijke telefonie & internet

Moderne beveiliging en cyber security

Desktops, laptops, tablets, smartphones & printers

Kantoornetwerken, WiFi en VPN-tunnels

microsoft partner ict waarborg iso certificaat

Als ondernemer in de bouw, installatie en techniek heb je een hybride IT-oplossing nodig die snel kan op- en afschalen

Ondernemers in de bouw, installatie en techniek leven in een wereld die snel verandert. Stijgende prijzen, leveringsproblemen, duurzaamheidseisen, innovatieve technologieën en materialen, allemaal uitdagingen waar je mee om moet gaan. Dat vraagt om een IT-oplossing die flexibel is en snel kan op- en afschalen, maar ook kan omgaan met de combinatie van cloudoplossingen en lokale applicaties. Onze werkplek combineert Microsoft 365 probleemloos met de meer traditionele soft- en hardware, zodat je alle informatie razendsnel kunt ontsluiten. Het werkt bovendien nauw samen met allerlei branchespecifieke softwarepakketten, zoals de oplossingen van BouwInfosys. Zwaar rekenwerk en grote tekeningen? Geen probleem! Met Maximize IT weet je zeker dat je kiest voor een oplossing die bij je past en een partner die jouw uitdagingen begrijpt.

kraan bouwsoftware
microsoft365
Tintri
celion
Realworks

Alles-in-één-IT voor bouw-, installatie- en techniek­bedrijven, voor een vast bedrag per maand

Maximize IT bestaat uit de volgende acht vaste elementen. Samen gaan we ontdekken hoe we die elementen zo inzetten dat ze bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.

Overal veilig online én offline werken met Microsoft 365

Microsoft 365 is hét cloudplatform van Microsoft, waarmee je op alle gewenste apparaten toegang hebt tot de beste productiviteits-apps, zoals Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive. Ook als je op een project of bouwplaats bezig bent.

Locatieonafhankelijk bellen

Hoe digitaal de wereld ook is, vandaag de dag, geen bedrijf kan zonder telefonie. Wij steken jouw telefonie in een modern jasje. Flexibel bellen via telefoon, tablet of laptop, volledig geïntegreerd met andere applicaties zoals je CRM-systeem en inclusief slimme call-flow.

Stabiel & veilig internet waar je ook bent

Als ondernemer ben je tegenwoordig compleet afhankelijk van IT. Een flexibel netwerk dat past bij jouw ambities en de uitdagingen in de installatie en techniek is daarom cruciaal. Haal het beste uit productief (samen-)werken, terwijl je altijd voldoet aan de meest actuele beveiligingseisen en wetgeving.

Efficiëntie en gebruiksgemak met de modernste applicaties

De Maximize IT-werkplek van KIREMA werkt optimaal samen met zowel algemene als branchespecifieke bedrijfsapplicaties zoals tekenprogramma’s en de oplossingen van BouwInfosys en slimme platforms om met ketenpartners samen te werken. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsomgeving precies dat biedt wat je nodig hebt, nu en in de toekomst.

Desktops, laptops, tablets, smartphones, printers, telefonie

Een IT-omgeving kan nog zo mooi en vooruitstrevend zijn, je software nog zo efficiënt en eenvoudig, je hardware moet daar wel optimaal bij aansluiten. Wij zorgen voor moderne hardware die snel en veilig is. En blijft. Dag in, dag uit.

Informatiebeveiliging, back-up en recovery

Als ondernemer ben je zuinig op je bedrijfsdata en de informatie van je klanten. Met onze Maximize IT-oplossing ben je optimaal beschermd tegen cyberaanvallen, zonder je lastig te vallen met allerlei ingewikkelde en belemmerende maatregelen.

Persoonlijke ondersteuning voor alle IT-vragen in jouw organisatie

Wij geloven in goede relaties. Dat merk je ook aan onze support. Omdat wij jouw IT-omgeving monitoren, kunnen we veel problemen al verhelpen voor ze überhaupt een probleem worden. Gebeurt er toch iets, dat fixen we dat in no time.

Zorgeloos doen waar je goed in bent

Je wordt succesvol als je zorgeloos kunt doen waar je goed in bent. Passende en veilige IT-oplossingen, die goed op elkaar zijn afgestemd, helpen je daarbij. Zo kan jij je focussen op het blij maken van jouw klanten.

De omgeving functioneerde direct heel goed en de oplossing is echt een hele verademing. We kunnen volledig online werken en ook onze Yardi applicatie werkt waar je maar aan het werk bent.

Ruud Jonen Directeur Prominus Vastgoed B.V.

KIREMA biedt een zeer stabiele en betaalbare oplossing die heel concreet aansluit bij specifieke wensen van ons kantoor. Daarnaast hebben we veel rust in de organisatie door de uitstekende klantenservice van KIREMA.

Julius ter Haar Algemeen Beumer Garantiemakelaars

KIREMA zorgt voor de hosting van onze platformen en daarmee voor de achillespees van ons bedrijf. Maar ook voor de telefonie, die onmisbaar is, daar het aantal telefoontjes van klanten enorm toeneemt.

Thijs van Rooijen Directeur ThysToys

Sinds we onze automatisering en telefonie bij KIREMA hebben ondergebracht zijn we pas echt tevreden. We worden altijd direct geholpen en de mensen van KIREMA staan altijd voor ons klaar!

Marcel Arendsen Algemeen Directeur Brecheisen Makelaars

Als het aankomt op performance, security, virtualisatie, betrouwbaarheid en back-up laten we niets aan het toeval over. In die technische elementen hebben wij in KIREMA een zeer prettige en betrouwbare partner gevonden.

Patrick van Rooijen Directeur & eigenaar iFresh

KIREMA presenteerde een andere aanpak, die flexibeler was en veel beter past bij onze manier van werken met cliëntendossiers. Bovendien leidde deze aanpak ook tot een aanzienlijke kostenbesparing.

Maarten Toorenburgh Advocaat & Consultant MOIP Legal & Tax

Na verschillende ervaringen durf ik te stellen dat KIREMA de witte raaf is onder de IT-bedrijven. KIREMA onderscheidt zich in betrokkenheid, persoonlijke aandacht, korte lijnen en hun proactieve houding. Ze regelen het gewoon!

Michel Kwakkenbos Algemeen Directeur Kwakkenbos BV
Natuurwerk
tsd
Alternativ
Gevaert Makelaars
Superstaff
FBE Zeeland
Glow Real Estate
timpanon
De Keizer
Live Abroad
Bridges Real Estate
beumer garantiemakelaars
thystoys
borstkanker vereniging
Voedselbank
Koomen Installatie
Priotec
TOA
Wetac
Ampowr
IJsland Tours
The Flying Dutch
Mannekenpis
de branding
ErfGoedGezien
Koelplan Nederland
moip law
iFresh
stoma vereniging
van wijk
Prominus
vendrig
NFK
FBE Gelderland
Expo Houten

Maak kennis met KIREMA

Wij geloven in de kracht van goede relaties. Uit oprechte interesse in de ander ontstaan de mooiste dingen. Kies zelf hoe je kennis wilt maken en ontdek welke digitale kansen en uitdagingen er op jouw bedrijf wachten.

Een goed gesprek over de digitale toekomst van jouw bedrijf

Maak kennis met directeur Rainier Kwakkenbos en bespreek jouw ondernemersdroom. Kom te weten welke digitale kansen en uitdagingen je te wachten staan en ontdek hoe oprechte interesse en een écht persoonlijke aanpak jouw leven als ondernemer makkelijker maken.

  • Tijdsinvestering van 15 minuten.
  • Inzicht in de toekomstige IT-kansen en -uitdagingen van jouw bedrijf.
  • Een eerste indruk van onze ouderwets persoonlijke aanpak.
  • Indicatie van de kosten en baten ten opzichte van de huidige situatie.
  • Heldere vervolgstappen voor een potentiële samenwerking.
Kennismaking plannen

Persoonlijke analyse van de IT-behoefte van jouw bedrijf

In een dagdeel breng je samen met Hans Bredewoud en jouw rechterhand de huidige – en toekomstige – IT-behoefte van jouw bedrijf in kaart. Dat geeft direct duidelijkheid en je ervaart hoe een samenwerking met KIREMA in z'n werk gaat.

  • Vrijblijvend proeven aan een potentiële samenwerking met KIREMA.
  • Tijdsinvestering van twee tot drie uur.
  • Inzicht in de toekomstige IT-kansen en -uitdagingen van jouw bedrijf.
  • Tastbaar meerjarenplan voor jouw IT-omgeving.
  • Concreet inzicht in de kosten/baten ten opzichte van de huidige situatie.
Workshop aanvragen