“Zonder voortdurende groei en vooruitgang hebben woorden als verbetering, prestaties en succes geen enkele betekenis” ~ Benjamin Franklin

Hard en slim werken loont! Bij KIREMA plukken we nu de vruchten van onze inspanningen want we groeien. En daar zijn wij enorm trots op. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op van de nieuwe IT-ontwikkelingen in 2021.

Complexere IT-projecten

Een van de nieuwe ontwikkelingen is dat wij steeds complexere IT-projecten bij grote bedrijven in diverse branches mogen doen. Deze ontwikkeling gaat gepaard met het opdoen van nieuwe ervaringen, uitdagingen en kennis. Uiteraard delen wij de opgedane kennis en ervaringen met onze andere klanten. Want delen is vermenigvuldigen.

Installatie van een nieuw systeem

We werken momenteel aan het optimaliseren van onze systemen. Doordat KIREMA aanzienlijk is gegroeid, merken we dat het werken in meerdere systemen ons overbodig dubbel werk geeft. Wij willen juist in minder tijd meer werk verrichten. Dit wordt mogelijk met de implementatie van een nieuw systeem. Dit systeem vervangt de bestaande applicaties, zorgt ervoor dat we efficiënter kunnen werken aan projecten, geeft meer inzicht in ticket-trends en zorgt voor een eenvoudigere vastlegging van de gemaakte afspraken met klanten.

Upgrades

Wij blijven investeren in ons platform. Soms merk je dit als klant, bijvoorbeeld wanneer er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Soms merk je het niet, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid. Op dit gebied zijn er continu ontwikkelingen die wij, wanneer we dat nodig achten, implementeren tijdens maintenance windows. Al merk je hier waarschijnlijk weinig van, het is toch een belangrijke ontwikkeling. We helpen je namelijk om jouw bedrijf nog beter te beschermen tegen hackers door het hen nog lastiger te maken.

Daarnaast werken we ook aan de snelheid van ons platform. In de nabije toekomst kunnen jouw nieuwe collega’s direct met de laptop van de zaak aan de slag, zonder dat er allerlei software op geïnstalleerd hoeft te worden. De collega hoeft slechts in te loggen en voilà de gehele werkomgeving ontvouwt zich in de cloud.

Aan de ene kant is het voor ons de normaalste zaak van de wereld dat we blijven investeren in automatisering, het sneller beschikbaar maken van hardware, in security en de nieuwste IT-technieken. Aan de andere kant blijven we het bijzonder vinden als onze klanten teruggeven dat ze ook echt iets hebben aan onze inspanningen en dat ze hierdoor prettiger, sneller en met gemak hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

In 2021 maken wij nog meer mogelijk voor onze klanten. Wij willen namelijk ook dat jouw bedrijf groeit. Heb je bepaalde IT-verzoeken of wensen? Laat het ons weten via 0348 – 20 00 03 of info@kirema.nl.

Ontvang altijd de laatste updates