IN DRIE STAPPEN NAAR DE ALLERBESTE ICT

Winnende ICT komt niet uit de lucht vallen. Daarom kijken we naar bedrijfsambities, mensen en techniek voordat we ICT ontwerpen waarmee jij harder, sneller en professioneler werkt dan ooit tevoren.

RAISE IT WORKSHOP

Van ambitie naar ICT waarmee jij de wedstrijd wint!

 

Hoe goed ondersteunt jouw ICT de groeiwensen van jouw organisatie?En hoe flexibel speelt jouw ICT-omgeving in op de veranderingen die met deze groei gepaard gaan? In een eendaagse workshop challengen wij jou op je bedrijfsdoelen en wat ICT moet doen op het vlak van productiviteit, samenwerking, communicatie en klanttevredenheid.

Tijdens en na de RAISE IT WORKSHOP krijg je snel inzicht hoe jouw ideale ICT er voor de komende jaren uitziet. Een belangrijke basis om de plannen voor ICT weer eens duidelijk neer te zetten en een helder plan te maken hoe ICT tegen lage kosten maximaal bijdraagt aan je bedrijfsambities.

 

DE USER HAPPINESS SCAN

de meest logische manier om meer uit IT te halen

 

Na jarenlange ervaring met customer experience en meten van gebruikerstevredenheid hebben wij het ultieme instrument gevonden om er achter te komen waar een gebruiker blij van wordt. Door het hem of haar te vragen. Zo simpel kan het soms zijn. En dus hebben wij een User Happiness Scan ontwikkeld, waarin we jouw collega’s vragen hoe ze werken, waar ze blij van worden, wat er beter kan en hoe we meer uit ICT kunnen halen. Je wilt niet geloven hoeveel gave ideeën hier uitkomen die direct toepasbaar zijn.

 

 

TECHNISCHE DEEPDIVE

Veiligheid, zekerheid, toekomstvaste ICT en supersnelle performance

 

Als we weten wat de ambities van jouw bedrijf zijn en waar de medewerkers blij van worden, dan is het natuurlijk nog belangrijk te kijken naar huidige en gewenste ICT-omgeving. Wat is er allemaal aanwezig, Waarom en hoe betrouwbaar en veilig zijn deze componenten ingericht? Hoe werken vaste en mobiele telefonie en wat zijn de kosten voor IT en telecom? In onze Technische deepdive kijken we naar de technische basis, de kosten en de kwaliteit van ICT. Een belangrijke scan om snel verbeteringen door te voeren en een toekomstgerichte omgeving voor je bedrijf te realiseren.

Rainier

Rainier

Ik help je graag!

Ik wil meer weten over de KIREMA verbetersessies

Ik wil meer informatie over

toekomst werkplek ICT Kirema

Download gratis het eBook THE FAST & THE FABULOUS

 

Wat wil de gebruiker nou precies als het gaat om een geautomatiseerde werkplek. En wat wil het management het liefst. En natuurlijk is de IT-afdeling ook een belangrijke schakel in de IT-werkplek en telefonie. Dit beknopte eBook beschrijft hoe de werkplek er anno nu uit hoort te zien.