Managed Services... Yes, we do IT

IT die snel, betrouwbaar en veilig werkt… en het gewoon altijd doet!

IT Beheer en geweldige gebruikers support

 

 

 

Onder het motto “schoenmaker blijf bij je leest” kiezen steeds meer bedrijven ervoor zich te focussen op hun primaire bedrijfsprocessen en laten zij ICT aan vakmensen over. Dit leidt tot hogere kwaliteit, lagere kosten en professionele ondersteuning van jouw ICT. Uitbesteden van IT kan bij Kirema op verschillende manieren: je kunt je huidige IT-omgeving aan ons uitbesteden, maar uiteraard kunnen we ook eerst samen kijken naar een IT-omgeving die nog beter aansluit bij de wensen en eisen van jouw organisatie. Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat ICT het doet en dat je gebruikers geweldig geholpen worden bij vragen, incidenten of nieuwe aanvragen.

 

Vanzelfsprekende IT is een kunst

 

Wat kun je in je zakelijke werkdag nog doen als je niet zou beschikken over IT en telefonie? Deze middelen zijn zo belangrijk geworden dat we er afhankelijk van zijn geworden. Daarom zorgen wij er iedere dag voor dat de ICT omgeving van onze klanten werkt. Snel, veilig en zonder uitval. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar we zullen je de details van succesvol IT-beheer besparen. Op de achtergrond staan we iedere dag voor je klaar om te zorgen dat alles werkt. En dat je bij vragen adequaat en vriendelijk wordt geholpen.

 

Ondersteuning van onze helden

 

Als je vragen hebt of ergens niet uitkomt wil je voorkomen dat mensen zelf gaan experimenteren. Storingen en uitgevallen functionaliteit moeten snel worden gefixt. Daarom staan onze experts klaar om je direct verder te helpen. En natuurlijk helpen ze je ook graag om nog meer uit de IT en telefonie te halen. Met praktische tips en handige oplossingen. 

Heel betaalbaar

 

Het beheren van jouw ICT-omgeving hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Informeer eens naar de mogelijkheden en prijzen van Kirema en laat je positief verassen.

 

Rainier

Rainier

Ik help je graag!

Ik wil meer weten over de KIREMA beheerdiensten