Bouwbedrijven

MAXIMIZE IT® in de bouw

 

In de bouw willen ondernemers steeds meer gebruik maken van innovatieve IT-mogelijkheden. Zo is er steeds meer behoefte aan ketenintegratie en willen ondernemers efficiënter omgaan met uren en facturatie. De bouwprocessen worden steeds complexer en het aantal onderaannemers neemt steeds verder toe. Daarnaast neemt de dienstverlening en ‘het single point of contact’ van bouwbedrijven steeds verder toe. Dat vergt veel van de IT- en communicatiemiddelen van bouwbedrijven.

 

Veel bouwbedrijven zoeken naar flexibiliteit, waardoor ze hun IT en telecom en de hiermee gepaard gaande kosten kunnen op- en afschalen op basis van bezetting en projectintensiteit. Een omgeving die dus eenvoudig is aan te passen in aantal werkplekken, maar wel integreert met de specifieke softwarepakketten die de bouwondernemer heeft gekozen. Daarbij is het belangrijk om zowel op kantoor als op de bouw gebruik te kunnen maken van devices die passen bij de werkzaamheden. En ervoor te zorgen dat alle betrokkenen in projecten goed op de hoogte zijn van actuele informatie en relevante projectinformatie.

 

MAXIMIZE IT® blijkt een praktische en zeer waardevolle oplossing in de bouw. Vanwege de betrouwbaarheid en de gebruikersvriendelijkheid van de werkplek kunnen mensen op kantoor en op de bouw altijd veilig werken en communiceren vanaf verschillende apparaten.

Je effectiviteit

Een uitmuntende werkplek zorgt ervoor dat mensen het maximale uit hun werkdag halen. Dat betekent dat mensen intuïtief kunnen werken en beschikken over middelen waarmee ze in minder tijd meer kunnen bereiken. Met MAXIMIZE IT® zorgen we ervoor dat mensen beschikken over een geautomatiseerde werkplek waarmee ze snel tot professionele resultaten komen.

~

Je veiligheid

Als ondernemer wil je natuurlijk dat gevoelige informatie niet op straat komt te liggen. En je moet natuurlijk voldoen aan Europese wetten als de AVG/GDPR.
Met MAXIMIZE IT® zorgen we ervoor dat iedereen by design veilig werkt. Dat zorgt ervoor dat iedere werkplek veilig is, zonder allerlei lastige maatregelen te nemen die veel van gebruikers vergt.

}

Je zekerheid

In onze 24×7 economie willen we dat werken altijd onverstoord door kan gaan. Mensen irriteren zich aan dingen die niet werken en aan verstoringen. Met MAXIMIZE IT® hebben we alle maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat IT altijd voor alle medewerkers beschikbaar is. Die zekerheid maakt dat je lekkerder werkt en zorgt voor vertrouwen bij alle betrokkenen.

Je communicatie

Contact met klanten, met je collega’s, met leveranciers. Zo belangrijk en vaak nog zo ‘ouderwets’ ingericht. Met MAXIMIZE IT® zorgen we niet alleen voor een optimale bereikbaarheid, maar ook voor nieuwe manieren van overleg. Daarmee wordt de professionaliteit naar klanten sterk verbeterd en tegelijkertijd veel tijd en fileleed bespaard.

Je bedrijfsapplicatie

Bedrijfsapplicaties zijn een zeer belangrijk element voor bedrijven om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen. Binnen MAXIMIZE IT® zorgen we ervoor dat bedrijfsapplicaties op een handige en veilige manier beschikbaar zijn voor de medewerkers. Veilig, betrouwbaar en kostenbewust. Dat legt de basis voor snelle en professionele uitvoering van core werkprocessen.

Je werksituatie

Naast alle inhoudelijke en technische middelen, moet werken ook vooral heel leuk en motiverend zijn. MAXIMIZE IT® heeft veel aandacht voor de mens achter het scherm. We kijken mee hoe mensen werken, wat hen blij maakt en hoe we hen nog beter kunnen helpen om die extra mile uit hun dag te halen. Dat maakt dat ze zo tevreden zijn met hun werkplek.

g

Je flexibiliteit

Van negen tot vijf op kantoor zitten past niet meer bij het werken van vandaag. De nieuwe generatie medewerker wil flexibiliteit. De bedrijfsprocessen ontwikkelen zich op steeds meer verschillende locaties. MAXIMIZE IT® biedt alle mogelijke manieren om vanaf verschillende locaties en plekken volledig te beschikken over de nodige informatie en werken mogelijk te maken.

w

Je hulp bij vragen

De ideale werkplek evolueert mee met de wensen en eisen van medewerker en het bedrijf waarvoor zij werken. Daarom ondersteunen wij de werkplek niet alleen bij dagelijks gebruik, we zorgen er ook voor dat praktische vragen worden gebruikt om de werkomgeving steeds beter en effectiever te maken. En daardoor business, gebruiker en IT happy te maken en te houden.

De 7 beloften van MAXIMIZE IT®

 

  • Een supersnelle en stabiele werkplek
  • Een inspirerende en op jouw organisatie afgestemde omgeving
  • Altijd en overal geweldig en risicoloos kunnen werken
  • Altijd direct antwoord op vragen over werkplek, bedrijfs-IT en telefonie
  • Geen omkijken naar technische rompslomp. Kirema regelt het gewoon
  • Geen opstartkosten en investeringen, altijd een vast all-inclusive bedrag per maand
  • Happy gebruikers, business en IT, want wij zijn pas tevreden als alles werkt.
Rainier

Rainier

Ik help je graag!

Maak een vrijblijvende afspraak