Wij maken onze klanten en hun medewerkers graag blij en succesvol. Met slimme technologische oplossingen bijdragen aan jouw verhaal, jouw ambitie en jouw toekomstvisie, daar gaat het bij ons om. Zodat jij elke dag weer je eigen klanten blij kunt verrassen. In deze blog vertelt Rainier Kwakkenbos hoe we dat doen.

Shinen

Of je nu een zakelijke dienstverlener bent of een mooi product verkoopt, je wordt pas succesvol als je dát doet waar je goed in bent. Je bent een kei in huizen bouwen, software ontwikkelen of bijt je als een – vriendelijke – pitbull vast in juridische zaken, en dat is waar je op wilt focussen. Dertien keer per dag de trap af en op rennen om je printje te halen hoort daar niet bij. Verplicht vier koppen koffie drinken omdat je laptop niet sneller opstart, daar word niemand vrolijk van. Je medewerkers horen zuchten en steunen omdat ze in zes verschillende systemen moeten inloggen voor ze ein-de-lijk aan de slag kunnen, dat komt de productiviteit niet echt ten goede. Dat soort dingen wil je koste wat kost voorkomen. Een IT-partner die proactief te werk gaat en niet pas wakker schiet als er stront aan de knikker is.

Wat komen jullie doen?

Zo’n proactieve partner zijn wij natuurlijk, zo onbescheiden durven we wel te zijn. Omdat wij de IT-omgeving van onze klanten monitoren, kunnen we problemen al verhelpen voor ze überhaupt een probleem worden. Zo vonden we laatst een berichtje in onze calamiteiten-inbox: bij een van de vestigingen van een klant was de internetverbinding weggevallen. Geen internet betekent geen business voor deze klant. Toen wij het bericht lazen was de vestiging nog niet open. Wij op pad. De vestigingsmanager was heel verbaasd om ons op zijn stoep aan te treffen: ‘Wat komen jullie doen?’ Hoe heerlijk is het dan om te zeggen: ‘We komen je internetverbinding fixen, die doet het namelijk niet.’ Eén bakkie troost later kon iedereen weer aan de slag, alsof er niets was gebeurd. En dat was er feitelijk ook niet. Eerlijk is eerlijk, daar zijn we best een beetje trots op.

Zorgeloos doen waar je goed in bent

Je wordt succesvol als je zorgeloos kunt doen waar je goed in bent. Passende en veilige IT-oplossingen, die goed op elkaar zijn afgestemd, helpen je daarbij. Zo kan jij je focussen op het blij maken van jouw klanten.

Hoe staat het met jouw IT-omgeving?

Helpt jouw IT-omgeving jou en je medewerkers om te shinen? Of is het een grote ergernis? Nodig ons eens uit voor een gesprek. Wij zien dagelijks verschillende IT-omgevingen, we weten inmiddels wat werkt en nemen met liefde jouw IT-omgeving eens onder de loep. Wil je eens verder praten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@kirema.nl of bel 0348 – 20 00 03.

Ontvang altijd de laatste updates