onder de motorkap

Om iedere dag weer topprestaties te kunnen leveren werken wij met de beste technologieën en partners. Daarmee garanderen wij betrouwbaarheid, snelheid, veiligheid en inzicht in de prestaties van IT

Tintri bestuurt elke applicatie automatisch, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Het bestandssysteem, de basis van elk opslagsysteem, is gebouwd door het team dat de ESX-server heeft gemaakt. We hebben de beperkingen van oude opslag verwijderd – geen LUN’s, volumes, blokprotocollen en meer. We hebben een dieper inzicht in en diepere integratie met je gehele virtualisatie-ecosysteem. En dus kan Tintri:

Je infrastructuur automatiseren

Maak gebruik van API’s om werkstromen te automatiseren en handmatig beheer te elimineren.

Voorspel elke behoefte 18 maanden in de toekomst

Herstel gegevens in seconden om rampen te voorkomenInzicht IMachine learning-modellen voor elke berekening en opslag maken een einde aan overprovisioning

Versnel ontwikkelings- en testcycli

Starten en stoppen van VM’s in no-time om productie, development en testomgevingen te versnellen.

U

Inzicht in elke individuele virtuele machine

Krijg inzicht in de prestaties van Virtuele Machines op het gebied van opslag, computergebruik en netwerk
b

Garandeer prestaties voor elke toepassing

Stel de kwaliteit van de service per VM in (handmatig of automatisch) om de prestaties te garanderen
J

Herstel gegevens in seconden

Afzonderlijke VM’s repliceren, snapshot maken en klonen. Met één klik altijd terug naar het gewenste herstelmoment

Cloud telefonie met Xelion

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Met Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

Dankzij de unieke Xelion 7 app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt.

KIREMA koppelt jouw CRM en telefonieoplossing voor optimale bereikbaarheid

 

KIREMA is gespecialiseerd in telefonie-integratie met CRM-software  Wij gebruiken slimme software om de digitale bereikbaarheid bij onze klanten nog verder te verbeteren en koppelingen met CRM te maken, waardoor je telefonie-omgeving en je CRM nog beter integreren.

Business Crime Prevention

 

We leven, werken en ondernemen in een prachtig tijdperk. Onze generatie zal de geschiedenisboeken in gaan als de generatie die ‘online’ is gegaan, misschien wel de grootste prestatie van de mensheid?

KIREMA werkt voor bewustwording en security samen met Surelock. Zij zijn opgericht om uw organisatie te beschermen tegen toenemende risico’s voor bedrijfsvoering. Want stel jij jezelf de vraag wel eens? Wat als morgen onze IT-systemen het niet doen, hoe gaan we dan verder?

Rainier

Rainier

Ik help je graag!

Maak een vrijblijvende afspraak