ONDER DE MOTORKAP

Om iedere dag weer topprestaties te kunnen leveren werken wij met de beste technologieën en partners. Daarmee garanderen wij betrouwbaarheid, snelheid, veiligheid en inzicht in de prestaties van IT

Snel, sneller, snelst door Tintri.

De KIREMA werkplek ‘Maximize IT’ werkt met Tintri. Hierdoor wordt de werkplek snel, betrouwbaar en toekomstgericht. Daarnaast hebben we altijd inzicht in alle belangrijke zaken, waardoor we goede prestaties en zekerheid kunnen garanderen.

Je infrastructuur automatiseren

Maak gebruik van API’s om werkstromen te automatiseren en handmatig beheer te elimineren

Behoefte 18 maanden in de toekomst voorspellen

Machine learning-modellen voor elke berekening en opslag maken een einde aan over-provisioning

Versneld ontwikkelen en testen

Starten en stoppen van VM’s in no-time om productie, development en testomgevingen te versnellen.

U

Inzicht in elke individuele virtuele machine geven

Krijg inzicht in de prestaties van Virtuele Machines op het gebied van opslag, computergebruik en netwerk
b

Prestaties garanderen voor elke toepassing

Stel de kwaliteit van de service per VM in (handmatig of automatisch) om de prestaties te garanderen
J

Gegevens herstellen in seconden

Afzonderlijke VM’s repliceren, snapshot maken en klonen. Met één klik altijd terug naar het gewenste herstelmoment

Cloud telefonie met Xelion

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Met Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

Dankzij de unieke Xelion app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt.

Bouwsoftware van Kraan

 

 

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Kraan bouwsoftware voor bouw- en vastgoedbedrijven, die naadloos aansluit op wat deze bedrijven nu en in de toekomst nodig hebben. 

Doordat de software van Kraan geschikt is voor kleine, middelgrote én grote bedrijven, beschikken de oplossingen standaard over zeer veel functionaliteiten waar u bij andere softwarepakketten veelal extra voor moet betalen.

De ‘Maximize IT’ werkplek van KIREMA werkt optimaal samen met KRAAN. Mede hierdoor kiezen veel bouw- en vastgoedbedrijven voor de snelle en betrouwbare werkplek van KIREMA.

Realworks

Dé totaaloplossing voor Vastgoed Professionals!

 

Om efficiënt te kunnen werken wil je als makelaar vanuit een ‘dashboard’ alle werkzaamheden kunnen beheren. Realworks biedt deze oplossing. Realworks streeft ernaar makelaars zo efficiënt mogelijk te laten werken, zodat zij met minimale tijdsbesteding hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast heeft Realworks een aantal diensten geïntegreerd die de makelaar in staat stelt om op hoogwaardige wijze klantcontact te genereren of te onderhouden.

 

De KIREMA werkplek ‘Maximize IT’ werkt slim samen met Realworks, wat er voor zorgt dat makelaars en vastgoedbedrijven snel, betrouwbaar en veilig kunnen werken. 

 

Rainier

Rainier

Ik help je graag!

Maak een vrijblijvende afspraak