Als Senior Servicedesk Engineer ben je hét visitekaartje van KIREMA • Personalize IT. Het betreft een functie met veel oplossend vermogen waar je samen met je collega’s alle 1e en 2e lijns ICT-meldingen van de eindgebruikers afhandelt op een leuke, klantvriendelijke manier. Daarnaast kun je overzicht creëren en bewaren, draag je verbeterprocessen aan, durf je anders te denken en werk je gestructureerd.

Over KIREMA • Personalize IT

Wij helpen ondernemers hun ambities waar te maken met IT en telefonie die precies past bij de onderneming. Wij geloven niet in one-fits all IT en combineren daarom het beste van standaard cloudoplossingen met specifieke oplossingen. Daarmee garanderen wij veilige, effectieve en goed werkende ICT, waarmee de ondernemer, de gebruiker en de klant van onze klant het verschil merkt. Vele dienstverleners, bouwbedrijven, makelaars, notarissen en advocaten merken het verschil met een werkplek die echt past bij de dagelijkse activiteiten en werkwijzen.

Waar kom je terecht?

Het is vrijdagmiddag, de muziek knalt uit de Sonos-boxen, biertje en borrelnoten staan voor je neus, er wordt geproost op gemigreerde klanten en behaalde certificeringen en er wordt druk gepraat over het weekend dat voor de deur staat. Het is vrijdagmiddag en als je terugkijkt op afgelopen week besef je je dat er een hoop gedaan is en er weer mooie stappen zijn gezet. Voorbereidingen voor de migraties zijn klaar, die 2 lastige klantissues zijn sneller opgelost dan je dacht en het is weer gelukt om de tickets op een meer dan acceptabel niveau te houden.

We zijn bij KIREMA een tikkeltje eigenwijs, doen dingen anders dan anderen en zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden waarmee we onze klanten nog beter mee kunnen helpen of onze diensten kunnen verbeteren. Het is hard werken en veel leren, maar wel met als doel om niet alleen KIREMA maar vooral ook jezelf te laten groeien. De een focust zich op de laatste ontwikkelingen van Office 365 en de ander richt zich meer op onze VOIP-diensten. Collega’s krijgen de vrijheid om met ideeën te komen, nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en certificaten te halen die ze verder helpen in hun ontwikkeling.

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van 1e en 2e lijns incidenten op het gebied van hard- en software
Je analyseert incidenten en stelt prioriteiten aan de hand van gemaakte (SLA) afspraken
Schrijven van werkinstructies en gebruikershandleidingen voor je collega’s en eindgebruikers
Monitoren van klant-locaties
Installeren van nieuwe hardware/software en oplossen van evt. storingen bij klanten op locatie
Uitvoerend deelnemen aan (migratie)projecten
Aandragen van verbeterprocessen tbv de Servicedesk
Overzicht creëren en bewaren op de Servicedesk
Deze functie is voor 40 uur per week. Daarnaast moet je bereid zijn om mee te draaien in bereikbaarheidsdiensten.

Wat vragen we van jou?
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 ICT opleiding, aangevuld met relevante werk- en/of stage-ervaring
1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
Een gezonde dosis geduld en hoge mate van klantvriendelijkheid
Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar bent ook een toegewijd teamlid
Je kunt de vertaalslag maken van eindgebruiker naar de techniek
Het kunnen herkennen van omvangrijke problemen en structurele knelpunten
Je hebt een flexibele, klantgerichte instelling en een proactieve werkhouding
Je weet je goed uit te drukken in de Nederlandse en Engelse taal
Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Dat je kunt werken volgens ITIL-methodiek
Dat je de basisbeginselen van VOIP begrijpt
Daarnaast heb je kennis en ervaring met
Windows 10
MS Office suite en Exchange
Windows Server 2012 of hoger
Active Directory, DNS, DHCP
Ervaring met VOIP is een pré
Ervaring met Netwerken (Cisco) is een pré
Ervaring met ISO 27001 en/ of NEN 7510 is een pré
Wat krijg je van ons?

We bieden je een afwisselende en dynamische baan met een goed salaris gebaseerd op de ervaring die je hebt en 25 vakantiedagen (o.b.v 40 uur). Ook bieden wij je doorgroeimogelijkheden, kennis, ontwikkeling en een hoop lol. Wij zijn een informele organisatie en communiceren met korte lijnen. Natuurlijk heb je bij ons de gebruikelijke vrijdagmiddagborrel, maar belangrijker vinden wij het dat je het een uitdaging vindt om met ons de groei te willen maken die reeds in volle gang is.

Wij gaan graag samen met jou aan de slag om een opleidingsplan te maken en de route neer te zetten voor de door jou gewenste ontwikkeling. Wij bieden de opleidingsmogelijkheden die jij nodig hebt, maar streven er niet naar om iedereen hetzelfde opleidingstraject te laten volgen: diversiteit is een sleutel tot succes. Qua opleidingsplan kun je denken aan bijvoorbeeld Microsoft- en Cisco-certificeringen en verdieping op het gebied van VOIP. Maar ook buiten de gebaande paden is zeker bespreekbaar. Jouw ambitie is hierin leidend en je opleidingsbudget toereikend.

Welkomstcadeau
Natuurlijk vieren we je verjaardag en mag je zelf voor de taart of saucijzenbroodjes zorgen, maar we vieren ook je komst als nieuwe collega met een welkomstcadeau. Altijd al een EliteGrill willen hebben? Of liever een iPad Mini of zorgeloos kunnen shoppen? Dat kan, we horen graag welk cadeau bij jou past!

Interesse?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Stuur dan je cv met motivatie naar vacatures@kirema.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sander van Eck, via s.vaneck@kirema.nl of tel. 0348 – 20 00 03.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

    Upload je CV