Voor sommige ondernemers zijn het zware tijden. Denk aan de ondernemers in de horeca of evenementenbranche. Zo zitten ook onze klanten in de evenementenbranche in zwaar weer. In zo’n situatie helpen alle beetjes. Wij waren daarom enorm blij dat wij hen een klein beetje konden helpen door de ICT af te schalen tot het laagste niveau.

Net dat kleine beetje kan helpen om in een periode van crisis je bedrijf staande te houden. Wij duimen voor onze klanten en alle andere ondernemers die last hebben van de coronamaatregelen.

Laten we elkaar helpen

Als ICT-leverancier vinden wij het belangrijk om mee te bewegen met de behoeften van onze klanten en om aan te sluiten bij de ontwikkelingen in hun branche. Als straks de coronamaatregelen versoepelen en er weer evenementen georganiseerd mogen worden, dan zullen onze klanten in de evenementenbranche hun team weer uitbreiden met nieuwe, tijdelijke en seizoenskrachten. En de medewerkers op kantoor zullen weer volop aan de bak gaan.

Al die mensen hebben zonder gedoe toegang nodig tot data en systemen. Met een berichtje kunnen onze klanten in de evenementenbranche dan weer opschalen, zonder nieuwe investeringen te hoeven doen. Zo werkt een schaalbaar ICT-systeem.

Dit is natuurlijk niet alleen handig voor onze klanten in de evenementenbranche, maar voor alle klanten in een fluctuerende markt, waarbij vraag en aanbod snel stijgen en dalen. Zo maken ook makelaars en bouwbedrijven veel gebruik van onze flexibele IT-dienstverlening.

Zo werkt flexibele ICT-dienstverlening

Je kunt die schaalbaarheid vergelijken met een flexibel leasecontract. Als je een lease auto hebt en je woont in de stad, dan is een kleine auto handiger. Ga je in de zomer kamperen met je gezin dan kun je – zonder bij te betalen – de kleine auto inruilen voor een grotere. Ga je in Oostenrijk op wintersport dan geldt hetzelfde – maar dan krijg een grotere auto met winterbanden. Na je vakantie geniet je weer van de voordelen van het rijden in een kleinere auto. Handig parkeren.

Hetzelfde geldt voor flexibele IT-dienstverlening. Op basis van de actualiteit kun je gebruikers toevoegen en verwijderen. Dat geldt ook voor het gebruik van ICT-applicaties, die kun je tijdelijk parkeren. Zo heb je altijd wat we nodig hebben op het moment dat je het nodig hebt en betaal je nooit te veel.

Zo doen we het bij KIREMA

Bij KIREMA houden wij van eenvoud. Jij hoeft alleen een aanvraag te doen en vervolgens regelen wij het voor je.

Geen ongewenste financiële verrassingen, want je weet precies wat jouw ICT-kosten zijn.

Je kunt tijdelijk de resources vergroten, zonder een fysieke server te hoeven aanschaffen. Het zit allemaal in de dienstverlening inbegrepen.

Je kunt met andere woorden het aantal werkplekken op- en afschalen totdat je een ons weegt.

Wij hopen uiteraard dat de coronacrisis geen vervelende gevolgen heeft gehad voor jouw bedrijf. Zo ja, dan hopen we dat je bedrijf er snel bovenop komt!

Is jouw IT momenteel niet zo flexibel als je zou willen? Laat het ons weten. We helpen je graag om nooit te veel te betalen voor jouw ICT. Neem contact op via 0348 – 20 00 03 of info@kirema.nl

Ontvang altijd de laatste updates