Donderdag 28 mei zijn de handtekeningen gezet onder de samenwerking tussen Vendrig IJsselstein en KIREMA • Personalize IT. Dit mooie familiebedrijf uit het gelijknamige IJsselstein kiest ervoor om hun complete IT onder te brengen in de Maximize IT-omgeving van KIREMA.

De huidige omgeving is volledig lokaal en zal gemigreerd worden naar een cloud-omgeving waarmee de gebruikers sneller en eenvoudiger kunnen werken. We zijn er trots op dat we ook in deze tijd een stap voorwaarts kunnen maken en dat we dit samen met Vendrig IJsselstein hebben kunnen bekrachtigen.

Over Vendrig
Met Vendrig ga je fris en veilig aan het werk. Elke werkdag weer. Ze bieden de best passende werkkleding, de veiligste persoonlijke beschermingsmiddelen en de meest frisse hygiëneproducten, in welke branche je ook actief bent. Ze adviseren en begeleiden in het volledige proces: de aanschaf, het onderhoud en het beheer. Zo houden ze het fris en veilig!

Over KIREMA
KIREMA helpt bedrijven met IT die slim aansluit op de ambities, wensen en eisen van bedrijven. Iedere ondernemer heeft z’n eigen verhaal, z’n ambitie en toekomstvisie. Ze luisteren graag naar het verhaal achter jouw onderneming en zorgen ervoor dat IT en telefonie precies dat doen wat ervoor zorgt dat je groeit en iedere dag je klanten positief verrast. KIREMA gelooft in het gemak van cloud en tegelijkertijd geloven ze dat publieke oplossingen vaak te algemeen zijn om echt het verschil te maken. De Maximize IT-omgeving levert je vele voordelen…. Iedere dag!