ThysToys is één van de grotere speelgoedwinkels van Nederland. Met een showroom en magazijn van 2500m2 levert het bedrijf uit Woerden hoofdzakelijk via internet binnen- en buitenspeelgoed. Zo levert de speelgoedgigant het allerleukste speelgoed voor buiten zoals trampolines, speelhuisjes, speeltoestellen, space scooters, kinderfietsen en bolderkarren. Maar ook een breed en diep assortiment binnenspeelgoed. Via ThysToys.nl, trampolinewinkel.nl, elitegrill.nl, boldercar.nl en speelgoedplezier.nl levert het bedrijf iedere dag weer vele artikelen in binnen- en buitenland.

 

We spreken met Thijs, de enthousiaste ondernemer achter ThysToys. Hij vertelt trots over zijn grote speelgoedparadijs, waar iedere dag weer vele artikelen uit eigen voorraad worden geleverd. Het bedrijf groeit door de marktomstandigheden enorm. “Voor ons is ICT zo overduidelijk onmisbaar. Onze webwinkels moeten het gewoon altijd snel, betrouwbaar en veilig doen. KIREMA zorgt voor de hosting van onze platformen en daarmee voor de achillespees van ons bedrijf. Maar ook voor de telefonie, die onmisbaar is, daar het aantal telefoontjes van klanten enorm toeneemt. Wij willen onze klanten persoonlijk en zonder wachttijden te woord staan. Want tegenwoordig draait alles om een persoonlijke aanpak, professionaliteit en snelheid. Vaak willen klanten toch even iemand persoonlijk spreken als het gaat om levertijden, vragen over producten of advies”.

KIREMA werkt nauw samen met de partijen die webdevelopment en het applicatieontwikkeling doen voor de e-tailer. “De verschillende partijen die ik nodig heb om onze webwinkels iedere dag weer goed te laten draaien werken nauw met elkaar samen. Dat klinkt logisch, maar is het vaak niet. In de praktijk zie je regelmatig dat ze met vingers naar elkaar gaan wijzen als er iets niet werkt of als er iets moet gebeuren. Ik ben ontzettend blij dat KIREMA er samen met iFresh en Flooris voor zorgen dat onze wensen en vragen altijd snel en zonder gedoe worden opgepakt. Voor ons een enorme verademing, die ervoor zorgt dat we ons volledig op onze business kunnen richten.”

 

 

OVER ThysToys

 

ThysToys.nl is één van de grootste online speelgoedwinkel voor binnen- en buitenspeelgoed in Nederland. Het bedrijf, gevestigd in Woerden, heeft een showroom/magazijn van 2500m2. Vanuit hier worden dagelijks vele producten geleverd met lage prijzen en een 30 dagen retourgarantie. Bij het bedrijf werken inmiddels 23 mensen die ervoor zorgen dat alles wat voor 15.00 uur wordt besteld, de volgende dag bij de klant wordt bezorgd. Thys Toys heeft bijzondere montagemogelijkheden. Zo kunnen trampolines door samenwerkingen met hoveniers worden ingegraven in de tuin van klanten. ThysToys is te vinden op thystoys.nl, trampolinewinkel.nl, elitegrill.nl, bolderkar.nl en speelgoedplezier.nl.

 

 

OVER KIREMA

 

KIREMA helpt bedrijven met IT die slim aansluit op de ambities, wensen en eisen van bedrijven. Personalizing IT noemen we dat. Iedere ondernemer heeft z’n eigen verhaal, z’n ambitie en toekomstvisie. Wat is de richting die jij op wilt met je organisatie? Wij luisteren graag naar het verhaal achter jouw onderneming en zorgen ervoor dat IT en telefonie precies dat doen wat ervoor zorgt dat je groeit en iedere dag je klanten positief verrast. Veilig, effectief en praktisch. Wij geloven in het gemak van cloud en tegelijkertijd geloven wij dat publieke oplossingen vaak te algemeen zijn om echt het verschil te maken. Kirema maakt werken sneller, veilig, toegankelijker en vooral ook veel leuker. Dagelijks profiteren vele gebruikers van de intuïtieve en inspirerende werkplek die dagelijkse bedrijfsactiviteiten goed en betaalbaar ondersteunt. Vele makelaars, advocaten, B2B dienstverleners en mensen die bij bouwondernemingen werken profiteren al van de werkplek. MAXIMIZE IT® levert je de vele voordelen… iedere dag!