Lobster Lawyers heeft gekozen voor de KIREMA Cloud oplossing ‘Maximize IT’ en daarmee IT betrouwbaarder, veiliger, sneller en goedkoper gemaakt. Het advocatenkantoor, welke gevestigd is in Amsterdam, verleent juridische en fiscale diensten aan haar klanten. Het kantoor onderscheidt zich door persoonlijk commitment en door een directe informele relatie met haar cliënten. 

 

We spreken Maarten Toorenburgh, advocaat en consultant bij Lobster Lawyers. Hij vertelt enthousiast over het mooie kantoor waar hij samenwerkt met Jeroen Kreeft, Britt Tillemans, Robert Ross en Sabrina Nederveen. “We werken in opdracht van zeer bijzondere en inspirerende cliënten. Allemaal apraakmakende ondernemers die over het algemeen vermogend zijn. We geven hen juridisch en fiscaal advies bij startups, overnames, fusies, herstructurering en vermogensplanning, maar ook bij belastingnaleving en financiële geschillen.”

 

 “We kwamen in aanraking met KIREMA en zij wierpen een blik op onze ICT-plannen en aanverwante aanpak en investeringen. Daarbij presenteerde KIREMA een andere aanpak, die flexibeler was en veel beter past bij onze manier van werken met cliëntendossiers. Bovendien leidde deze aanpak ook tot een aanzienlijke kostenbesparing. We betalen nu een vast, veel lager bedrag per maand, zodat we precies weten waar we aan toe zijn” vertelt Toorenburgh.

  

Voor professioneel kantoor als Lobster Lawyers is informatiebeveiliging uiteraard een belangrijk aspect. Het Amsterdamse kantoor stelt daarom hoge eisen aan de gegevensbeveiliging van ICT. “We kunnen waar we ook zijn op ieder moment van de dag inloggen op onze omgeving en overal bij om ons werk goed en volledig te kunnen doen. Daarbij is het wel belangrijk dat we weten dat gegevensbeveiliging goed geregeld is. KIREMA heeft NEN 7510 en ISO27001 en is daarmee voor ons een betrouwbare partner. En net zo belangrijk: de mensen van KIREMA helpen ons snel en op een hele fijne persoonlijke manier. Dat zorgt ervoor dat we snel kunnen anticiperen op veranderingen. KIREMA heeft ons goed geïnstrueerd in het gebruik van de werkomgeving en onze werkplek werkt betrouwbaar, snel en probleemloos. En dat is best uniek!” vertelt Toorenburgh.

 

OVER LOBSTER LAWYERS

 

Lobster Lawyers, gevestigd in Amsterdam, biedt juridische en fiscale diensten aan haar klanten vanuit een klein maar high-end kantoor. Onze belangrijkste focus is persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten, met minder formeel en directer contact. Lobster Lawyers company is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, nationaal en internationaal fiscaal recht en geschillen. Diensten bestaan ​​onder andere uit:

 

  • Fusies en overnames en (internationale) herstructurering inclusief juridische en fiscale due diligence bij ondernemingen;
  • Nederlandse vennootschapsbelasting, persoonlijke inkomstenbelasting, naleving van btw- en loonbelasting en advies;
  • Juridische en Fiscale wetgeving, inclusief onderhandelingen met autoriteiten en andere betrokken partijen, bezwaren en beroepsprocedures;
  • Estate planning en juridische en fiscale diensten voor familiebedrijven;
  • Juridische en fiscale diensten op het gebied van intellectuele eigendomsrechten en media;
  • Oplossingen voor problemen met overdrachtsprijzen en assistentie bij overeenkomsten voor vooruitbetaling en vooruitbetaling

 

Bovendien is Lobster Lawyers, dankzij een uitgebreid professioneel netwerk, waaronder nationale en internationale operationele notarissen, advocaten, auditors, financiële specialisten en andere adviseurs, in staat cliënten een complete dienstverlening te garanderen.

  

OVER KIREMA

 

KIREMA helpt bedrijven met IT die slim aansluit op de ambities, wensen en eisen van bedrijven. Personalizing IT noemen we dat. Iedere ondernemer heeft z’n eigen verhaal, z’n ambitie en toekomstvisie. Wat is de richting die jij op wilt met je organisatie? Wij luisteren graag naar het verhaal achter jouw onderneming en zorgen ervoor dat IT en telefonie precies dat doen wat ervoor zorgt dat je groeit en iedere dag je klanten positief verrast. Veilig, effectief en praktisch. Wij geloven in het gemak van cloud en tegelijkertijd geloven wij dat publieke oplossingen vaak te algemeen zijn om echt het verschil te maken. Kirema maakt werken sneller, veilig, toegankelijker en vooral ook veel leuker. Dagelijks profiteren vele gebruikers van de intuïtieve en inspirerende werkplek die dagelijkse bedrijfsactiviteiten goed en betaalbaar ondersteunt. Vele makelaars, advocaten, B2B dienstverleners en mensen die bij bouwondernemingen werken profiteren al van de werkplek. MAXIMIZE IT® levert je de vele voordelen… iedere dag!