iFresh vertrouwt hosting kritische business apps toe aan KIREMA

iFresh, specialist in FileMaker en web development, heeft haar serverpark van meer dan 50 Filemaker servers en de PHP Laravel ontwikkelservers bij KIREMA gehost. Ook neemt het gedreven ontwikkelbedrijf werkplekfunctionaliteit en telefonie af bij KIREMA. iFresh heeft voor KIREMA gekozen door de hoge kwaliteit van FileMaker hosting, de goede performance en de gepassioneerde manier waarop het bedrijf ondersteuning biedt op vragen, veranderingen en incidenten.

 

We spreken Patrick van Rooijen, directeur en eigenaar van iFresh. Hij vertelt enthousiast over zijn mooie bedrijf. “We zijn een jong en dynamisch team en al vanaf het ontstaan van FileMaker zeer bedreven in FileMaker app ontwikkeling en sinds jaren ook in web development. FileMaker is een volledig dochter van Apple en is een ‘workplace innovation platform’ waarmee je bijzonder mooie en gebruikersvriendelijke applicaties kunt bouwen. We maken applicaties voor onze klanten in Filemaker Pro en Filemaker Go. Bovendien zijn we in staat om met ons web development team gave webapplicaties te ontwikkelen en handige koppelingen te bouwen tussen verschillende online platformen. We hebben daardoor veel bedrijfskritische applicaties draaien, waarmee onze klanten diensten verlenen naar klanten, partners en interne gebruikers.” vertelt van Rooijen.

 

 

Het is belangrijk dat we niets aan het toeval overlaten als het aankomt op performance, security, virtualisatie, betrouwbaarheid en back-up. En in die technische elementen hebben wij in KIREMA een zeer prettige en betrouwbare partner gevonden. Iedere dag zorgen we er gezamenlijk voor dat onze klanten over een snelle en veilige applicatieomgeving beschikken. Dat zijn inmiddels meer dan 50 FileMaker servers inclusief monitoring tooling, security, netwerkapparatuur, VMWare en back-up functionaliteit. Wij leggen ons volledig toe op de ontwikkeling en ondersteuning van FileMaker en web applicaties en daarbij vertrouwen wij de onderliggende techniek naar volledige tevredenheid toe aan KIREMA.

 

 

“Ik was de jongste gecertificeerde FileMaker ontwikkelaar in Nederland. Zo kwam ik op de naam iFresh. Een frisse manier van werken en de droom om geweldige apps te ontwikkelen voor mooie bedrijven. En dat is gelukt. We hebben prachtige dingen gebouwd voor corporates, onderwijsinstellingen, stichtingen, ziekenhuizen, gezondheidszorginstellingen en MKB ondernemers. Al die applicaties hebben een mooi verhaal en unieke toepassingen” vertelt Patrick vol enthousiasme.   Als deze applicaties eenmaal gemaakt zijn, neemt iFresh ze graag in beheer. En het bedrijf levert volledige support naar haar klanten. Patrick: “De applicaties die we maken zijn vaak belangrijk voor het core proces van onze klanten. Daardoor is het belangrijk dat we niets aan het toeval overlaten als het aankomt op performance, security, virtualisatie, betrouwbaarheid en back-up. En in die technische elementen hebben wij in KIREMA een zeer prettige en betrouwbare partner gevonden. Iedere dag zorgen we er gezamenlijk voor dat onze klanten over een snelle en veilige applicatieomgeving beschikken. Dat zijn inmiddels meer dan 50 FileMaker servers inclusief monitoring tooling, security, netwerkapparatuur, VMWare en back-up functionaliteit. Wij leggen ons volledig toe op de ontwikkeling en ondersteuning van FileMaker en web applicaties en daarbij vertrouwen wij de onderliggende techniek naar volledige tevredenheid toe aan KIREMA.”   iFresh maakt zelf voor haar werkplekken natuurlijk ook gebruik van de werkplekdiensten en telefonie van KIREMA.

 

Over iFresh

 

Het is onze passie om applicaties te ontwikkelingen met een WOW-effect. Zo willen we onze klanten versteld doen staan door applicaties te maken die enorm veel tijd, gedoe en irritatie besparen. En we willen de klanten van onze klanten verrassen met complexe applicaties die toch eenvoudig te gebruiken zijn en er supercool uitzien. Wij dromen code maar staren ons niet blind op enen en nullen. Wij begrijpen dat code moet leiden tot een glimlach. Een flinke klop op de schouder van de business manager. Een compliment van de klant. Dat is waarom wij zo intens genieten van ons mooie werk!   Vanaf de eerste versie van Claris (de voorloper van FileMaker) zijn wij gecertificeerd om applicaties te maken in FileMaker. Wij zien het als onze missie om ontwikkelaars te helpen het allerbeste uit webapplicaties te halen. Tegelijkertijd is het onze passie om bedrijven die zelf onvoldoende of geen ontwikkelkracht hebben te helpen met het maken, beheren en ondersteunen van webapplicaties die het verschil maken.

 

Over KIREMA

 

KIREMA helpt bedrijven met IT die slim aansluit op de ambities, wensen en eisen van bedrijven. Personalizing IT noemen we dat. Iedere ondernemer heeft z’n eigen verhaal, z’n ambitie en toekomstvisie. Wat is de richting die jij op wilt met je organisatie? Wij luisteren graag naar het verhaal achter jouw onderneming en zorgen ervoor dat IT en telefonie precies dat doen wat ervoor zorgt dat je groeit en iedere dag je klanten positief verrast. Veilig, effectief en praktisch. Wij geloven in het gemak van cloud en tegelijkertijd geloven wij dat publieke oplossingen vaak te algemeen zijn om echt het verschil te maken. Kirema maakt werken sneller, veilig, toegankelijker en vooral ook veel leuker. Dagelijks profiteren vele gebruikers van de intuïtieve en inspirerende werkplek die dagelijkse bedrijfsactiviteiten goed en betaalbaar ondersteunt. Vele makelaars, advocaten, B2B dienstverleners en mensen die bij bouwondernemingen werken profiteren al van de werkplek. MAXIMIZE IT® levert je de vele voordelen… iedere dag!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

4 april 2019