Beumer Garantiemakelaars kiest voor innovatieve en stabiele ICT van KIREMA

Beumer makelaarGarantiemakelaar Beumer heeft gekozen voor de KIREMA ‘Maximize IT’ oplossing. Daarmee speelt de regionale makelaar in op een innovatieve en stabiele ICT-werkplek voor de zestig medewerkers, die bij de vestigingen in Amsterdam, Utrecht, de Meern, Wijk bij Duurstede en Maarssen werkzaam zijn. Het makelaarskantoor koos voor KIREMA vanwege de no-nonsense aanpak, de stabiliteit van de oplossing en de voorspelbare lage kosten van de ICT-oplossing.

 

“We hebben na een grondige selectie gekozen voor KIREMA. Na een diagnose van onze toenmalige omgeving kwam het bedrijf uit Harmelen met een oplossing waarmee wij volledig ontzorgd worden op ICT en telefonie.”

 

We spreken met Julius ter Haar, bevlogen directeur van het 40 jaar bestaande Beumer Garantiemakelaars. “We werkten al in 2006 vanuit een cloudmodel. Daarvoor hadden we eigen ICT op locatie. In 2016 hadden we het gevoel dat ICT stabieler en betaalbaarder zou moeten kunnen. We hadden regelmatig performanceproblemen met de verbindingen, ondanks dat we flink betaalden voor bandbreedte. Bovendien ontstond er steeds meer de behoefte aan een flexibele oplossing die ons gericht helpt om ons makelaarswerk goed te doen”, En daarom legde Julius bij verschillende partijen de vraag neer om mee te denken hoe het kantoor zou kunnen profiteren van zorgeloze ICT, welke maximaal inspeelt op de innovatieve behoeften in de makelaarsbranche.   “We hebben na een grondige selectie gekozen voor KIREMA. Na een diagnose van onze toenmalige omgeving kwam het bedrijf uit Harmelen met een oplossing waarmee wij volledig ontzorgd worden op ICT en telefonie. Daarbij boden zij een zeer stabiele en betaalbare oplossing die heel concreet aansluit bij specifieke wensen van ons kantoor. Zo draait onze primaire bedrijfsapplicatie ‘Realworks’ supersnel en hebben we veel rust in de organisatie door de uitstekende klantenservice van KIREMA. We kunnen heel gemakkelijk op- en afschalen en we worden snel en op een vriendelijke manier geholpen. Ook denkt het bedrijf creatief mee hoe we optimaal met software en licenties kunnen omgaan.” vertelt Julius ter Haar.   Innovatie is voor Julius ter Haar erg belangrijk. “We bestaan 40 jaar en dat is niet voor niets. We willen onze klanten altijd een geweldige klantbeleving geven en onze medewerkers alle tools aanreiken om succesvol te zijn. Om die reden hebben we bijvoorbeeld de telefonie gekoppeld aan onze bedrijfsapplicatie, waardoor we veel sneller en persoonlijker kunnen handelen. Door inzet van unieke automation software hebben we 10% meer klanten dan voorheen weten te realiseren.  En we zijn druk bezig om door middel van roaming- en thuiswerkplekken onze makelaars- en back-officemedewerkers een gebruikersvriendelijke en efficiënte werkomgeving te bieden”.

 

OVER BEUMER GARANTIEMAKELAARS

Beumer Garantiemakelaars is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, De Meern, Wijk bij Duurstede en Maarssen. Op kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die veel kennis hebben van de lokale en regionale markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij.   Naast het aankopen, verkopen, verhuren en taxeren van bestaande woningen, is Beumer Garantiemakelaars ook actief op het gebied van nieuwbouw. Vaak wordt het makelaarskantoor al vanaf het beginstadium betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio Utrecht.

 

OVER KIREMA

KIREMA helpt bedrijven met IT die slim aansluit op de ambities, wensen en eisen van bedrijven. Personalizing IT noemen we dat. Iedere ondernemer heeft z’n eigen verhaal, z’n ambitie en toekomstvisie. Wat is de richting die jij op wilt met je organisatie? Wij luisteren graag naar het verhaal achter jouw onderneming en zorgen ervoor dat IT en telefonie precies dat doen wat ervoor zorgt dat je groeit en iedere dag je klanten positief verrast. Veilig, effectief en praktisch. Wij geloven in het gemak van cloud en tegelijkertijd geloven wij dat publieke oplossingen vaak te algemeen zijn om echt het verschil te maken. Kirema maakt werken sneller, veilig, toegankelijker en vooral ook veel leuker. Dagelijks profiteren vele gebruikers van de intuïtieve en inspirerende werkplek die dagelijkse bedrijfsactiviteiten goed en betaalbaar ondersteunt. Vele makelaars, advocaten, B2B dienstverleners en mensen die bij bouwondernemingen werken profiteren al van de werkplek. MAXIMIZE IT® levert je de vele voordelen… iedere dag!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

21 februari 2019