KIREMA-Nieuws

KIREMA in Intelligent CIO

KIREMA in Intelligent CIO

Geplaatst op: 12-04-2018
Streven naar de snelste cloud desktop doe je niet alleen. Daar heb je goede samenwerkingen voor nodig zoals die met Tintri.

En we groeien door!

En we groeien door!

Geplaatst op: 05-04-2018
Deze week is Jasper van Vulpen begonnen!

Welkom Michel!

Welkom Michel!

Geplaatst op: 19-03-2018
Gisteren is Michel Korsman bij ons gestart als migratie medewerker. Een welkome aanvulling en ondersteuning in de toenemende drukte die we hebben.

KIREMA groeit! Groei jij met ons mee?

Geplaatst op: 15-03-2018
We zijn hard op zoek naar een Migratie Specialist die ruime ervaring heeft met het migreren van werkplekken naar cloud-omgevingen, het beheren van deze omgevingen en met zijn/haar brede kennis en ervaring een steun is voor de Servicedesk.

Aan de slag met Hogeschool Utrecht en de Cloud IT Academy

Geplaatst op: 25-01-2018
Ben jij van plan om deze HBO-studie te gaan volgen? Neem dan contact op, want we zoeken nog een student die wilt investeren in zichzelf en zijn toekomst bij een groeiende cloud-club zoals KIREMA ziet.

Brecheisen Makelaars en KIREMA in Ondernamen

Brecheisen Makelaars en KIREMA in Ondernamen

Geplaatst op: 06-12-2017
Werken in 'de Cloud'. Het is een van de meest hippe computertermen van de afgelopen jaren en tegenwoordig doen we het allemaal. Bestanden opslaan in de niet direct omgeving van je computer, maar op een andere plek in de wereld. Iets dat tegenwoordig niet meer is weg te denken uit het bedrijfsleven, was een paar jaar geleden helemaal niet zo vanzelfsprekend. Daar weet Ranier Kwakkenbos eigenaar van Kirema Cloud Technology alles vanaf.

Kirema Cloud Event

Kirema Cloud Event

Geplaatst op: 10-04-2017
Bekijk de aftermovie van de Kirema Cloud Event 30 maart 2017.