Het is een goede tijd om te bezinnen, om weer even na te denken over waar je het voor doet als ondernemer, professional en/of dienstverlener. En fris te kijken hoe het bedrijf kan groeien, ondanks deze turbulente periode.

Als IT’er denk ik regelmatig na over waar ik het voor doe; niet alleen voor mijn eigen bedrijf, KIREMA, maar juist ook voor onze klanten (in dat geval is het: waar doen jullie het voor). Ik geloof dat KIREMA als ICT bedrijf de best mogelijke technische oplossingen levert wanneer mijn team en ik jou begrijpen. Wanneer wij inzicht hebben in wat jij doet en wat je wilt bereiken. Wanneer wij weten wat belangrijk is voor jou en voor jouw klanten. En wanneer wij ons inleven in de problemen waar je tegen aanloopt. Wij noemen dit Personalizing IT. We brengen het in de praktijk door te blijven investeren in de relatie met een ieder van onze klanten.

Bij KIREMA willen we niet gewoon een ICT leverancier zijn, maar een verlengstuk van jouw bedrijf. Daarom faciliteren wij bijvoorbeeld een cloudomgeving zodat er locatie onafhankelijk gewerkt kan worden. En bieden wij een flexibele IT dienstverlening die in perioden van groei en krimp met jouw bedrijf meebeweegt.

 

Cloudomgeving voor locatie onafhankelijk werken

Locatie onafhankelijk werken is nu belangrijker dan ooit. Wij bieden een platform waarmee jouw medewerkers vanaf iedere locatie en met ieder apparaat op een veilige, prettige en productieve manier kunnen samenwerken. Microsoft Teams is volledig geïntegreerd in ons platform. Het is dé tool waarmee je kunt bellen, chatten, vergaderen en bestanden real-time kunt bekijken, delen en bewerken.

 

ICT ondersteuning bij groei en krimp

We weten niet wat de toekomst brengt. Maar een ding is zeker: in perioden van zowel groei als krimp biedt KIREMA passende IT ondersteuning, of het nou gaat om cloudoplossingen of telefonie. Hierbij betaal je maandelijks voor het gebruik per medewerker: waren dat er in februari honderdvijftig en in maart honderdveertig, dan zijn de IT kosten in maart dus lager. Groeit jouw bedrijf een jaar later weer en heb je hierdoor honderdtachtig krachten in dienst, dan kun je erop vertrouwen dat de IT dienstverlening meegroeit, zonder dat je inlevert op de kwaliteit.

Ik heb een stukje van het verhaal van KIREMA gedeeld. Maar eigenlijk ben ik meer benieuwd naar jouw verhaal. Wat houd je bezig op dit moment? Waar loop jij tegenaan? Deel jouw business verhaal met mij en dan bekijken mijn team en ik hoe wij met behulp van ICT jouw bedrijfsdoelen het snelst kunnen bereiken. Neem contact op of bel 0348 – 20 00 03.

Met persoonlijke groet,

Rainier Kwakkenbos

Ontvang altijd de laatste updates