Anno 2021 kun je geen bedrijf meer runnen zonder goede ICT. Dus je hebt een goede ICT-dienstverlener nodig. Daarvoor ga je in gesprek met diverse aanbieders, vraagt offertes op en vergelijkt deze met elkaar. En dan zie je een prijsverschil. Hoe komt het? Waar ligt dat aan? Kies je voor goedkoper? Waar kies je voor?

Offertes vergelijken van ICT-aanbieders

ICT-aanbieders stellen hun offertes heel verschillend op. Er zijn bijvoorbeeld ICT-aanbieders die alleen gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel, bijvoorbeeld het aanbieden van licenties van Microsoft 365. Veel bijkomende kosten zijn hierdoor niet meegenomen in de offerte. Denk aan infrastructuur, wifi, beheer, beveiliging en spamfilters.

Je krijgt als het ware vier wielen en een stuur en de rest van de auto zit er nog niet bij. Als je eenmaal hebt getekend, komen de overige kosten om de hoek kijken. Wat goedkoop lijkt, wordt uiteindelijk een flinke kostenpost. Let dus goed op waarvoor je tekent- wat er allemaal zit inbegrepen in de prijs en wat niet. Je koopt toch ook geen halve auto?

Dit kan je verwachten van de offertes van KIREMA

Bij KIREMA maken we eerst een goede inventarisatie van jouw behoeften, bedrijfsambities en toekomstvisie. We gaan eerst met jou en jouw team in gesprek. Pas wanneer we een zo helder en compleet mogelijk beeld van jouw organisatie hebben, komen we met een zorgvuldig samengestelde offerte.

Het bedrag op onze offerte staat gelijk aan het bedrag op onze facturen. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Alles op ICT-gebied is inbegrepen. We praten dan over:

  • Online werkplekken, inclusief de benodigde licenties (excl. de eigen bedrijfssoftware);
  • Connectiviteit;
  • Support;
  • Infrastructuur;
  • Beheer;
  • Telefonie;
  • Wifi;
  • Beveiliging.

In andere woorden, wij bieden je een complete auto waarmee jij snel en veilig de weg op kan.

De volgende keer als jij offertes vergelijkt denk dan aan het volgende: wil ik losse auto onderdelen kopen, een halve auto of wil ik snel en veilig de weg op?

In het laatste het geval zit je bij KIREMA aan het juiste adres. Ben jij benieuwd of je te veel betaalt voor je IT? Wil je weten of het op ICT-gebied op orde is in jouw organisatie? Of ben je niet helemaal tevreden met jouw huidige IT-dienstverlening? Dan helpen wij je graag verder. Je kunt ons bereiken via 0348 – 20 00 03 of info@kirema.nl

Ontvang altijd de laatste updates