Er wordt dagelijks in Nederland een heleboel gebeeldbeld, gechat en er worden ontelbaar veel bestanden uitgewisseld met behulp van Teams.

Een mooie ontwikkeling! Maar tegelijkertijd maken de meeste mensen slechts gebruik van een klein percentage van de mogelijkheden van Teams. Terwijl de applicatie zoveel meer te bieden heeft.

Vanuit Microsoft zien wij dat zij helemaal inzetten op de nieuwe manier van werken. Steeds meer interessante applicaties worden toegevoegd aan de Microsoft Suite, die kun je dus ook integreren in Teams.

We willen je aanmoedigen om al die nieuwe mogelijkheden eens te gaan onderzoeken! Dit is met name belangrijk omdat in januari 2021 je zal gaan moeten betalen voor je Teams licentie. Heb je er al over nagedacht wat je dan gaat doen? Wel of geen een Teams licentie afnemen?

Onderzoek deze maand eens wat Teams nog meer brengt? Hoe je nog productiever kunt zijn en nog beter kunt samenwerken.

Werk bijvoorbeeld eens tegelijkertijd samen met collega’s in een Word, Excel of PowerPoint bestand en kijk of het jullie helpt om beter samen te werken.

Bekijk gelijk de andere applicaties in Office 365 die je kunt integreren in Teams, denk aan OneNote, Wiki, YouTube applicaties en servicedesk tools. Welke van die applicaties zullen jou en jouw team helpen om nog productiever te zijn?

Overweeg om telefonie te integreren in Teams. Je kunt namelijk volledig bellen en conference calls houden met Teams. Je hebt zo geen telefooncentrale meer nodig. Geen aparte app meer voor je VoIP. Geen aparte telefoon. Maar je kunt op al je devices (video)bellen naar zowel vaste en mobiele nummers. Kortom, Teams is een goed alternatief voor het VoIP-netwerk.

De meerwaarde van Teams is dat je geen of nauwelijks losse systemen nodig hebt. Dit maakt het (samen)werken heel makkelijk. Ontdek het deze maand zelf!

We horen graag van je wat jouw ontdekkingsreis jou heeft opgeleverd. Je kunt je ervaringen met ons delen via info@kirema.nl. Uiteraard kun je met je vragen over de licentie ook bij ons terecht.

Ontvang altijd de laatste updates