Binnen ieder modern bedrijf vervult IT een belangrijke rol. Wij helpen professionals bij het realiseren van een prettige en flexibele werkomgeving. Daarbij staat veiligheid altijd op de eerste plek. Want bedrijfsinformatie en gegevens van medewerkers en klanten horen goed te worden afgeschermd. Inmiddels is werken in de cloud de standaard, aangezien dit niet alleen zorgt voor een flexibele werkplek, maar ook voor een veilige omgeving om te communiceren, bestanden te delen en data op te slaan.

Werken in de cloud verhoogt de veiligheid

Lang niet iedere onderneming staat te trappelen om de overstap naar de cloud te maken. De belangrijkste reden om met een verouderde IT-infrastructuur te werken is angst dat de cloud niet veilig is. Dat is een verkeerde aanname, aangezien het tegenovergestelde waar is. Ons team is van mening dat IT een faciliterende rol speelt. Het doel is om iedereen veilig, flexibel en prettig te laten werken. Om dat te realiseren is het belangrijk om de mogelijkheden van moderne IT in de cloud te omarmen.

Het opzetten en beheren van IT is werk voor specialisten

Vrijwel alle bedrijfsprocessen zijn nauw verbonden en afhankelijk van IT. Denk bijvoorbeeld aan communicatie, dataopslag, het delen van bestanden en het opzetten van een database. IT is dus ontzettend belangrijk. Daarom laat je liever niets aan het toeval over. Een expert inschakelen is om die reden de beste keuze. Zeker gezien de razendsnelle ontwikkeling die de IT doormaakt. Voor de meest efficiënte bedrijfsvoering is het cruciaal om te kiezen voor moderne oplossingen. Daarnaast is een verouderde infrastructuur een makkelijke prooi voor hackers. Voor mkb’s is het eenvoudigweg niet haalbaar om zelfstandig een veilige en flexibele werkomgeving in de cloud te realiseren. Een deskundige partner biedt uitkomst.

Een flexibele werkplek is prettig voor medewerkers en klanten

In 2021 is het voor een ambitieuze onderneming noodzakelijk om in de cloud te werken. Dat heeft namelijk enorme voordelen voor zowel werknemers als klanten. We bewegen namelijk steeds meer richting de flexibele werkplek. Zelfs wanneer alle complicaties van de coronacrisis verleden tijd zijn. Want inmiddels zijn werknemers gewend geraakt aan de moderne werkplek. Tegelijkertijd ben je klanten beter van dienst. Want je staat zelfs voor ze klaar wanneer je niet op je werklocatie aanwezig bent. Beantwoord bijvoorbeeld een vraag of los een probleem op terwijl je thuis bent of in de trein zit. Zelfs ’s avonds of in het weekend heb je geen belemmeringen om klanten te helpen. Het spreekt voor zich dat zij dit erg waarderen. Terwijl jij en de medewerkers binnen je onderneming altijd kunnen vertrouwen op een veilige en betrouwbare werkomgeving.

Wij leveren oplossingen op maat voor een vloeiende transitie

Er zijn een heel aantal bedrijven huiverig om naar de cloud over te stappen. Dat is op zich best logisch, want je stapt van iets vertrouwds over naar iets dat je niet goed kent. Ons team gaat met jou om tafel zitten om samen de beste oplossing te vinden. We kijken wat het beste werkt voor jouw onderneming en wat jouw medewerkers echt nodig hebben. Aangezien IT op maat leidt tot veilige en effectieve bedrijfsvoering.

Zie jij een overstap naar de cloud zitten of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op via sales@kirema.nl of bel naar 0348 – 20 00 03.

Ontvang altijd de laatste updates