Pieken in de cloud: Microsoft 365, Office 365 en Azure

Winnende ICT komt niet uit de lucht vallen. Daarom kijken we naar bedrijfsambities, mensen en techniek voordat we ICT ontwerpen waarmee jij harder, sneller en professioneler werkt dan ooit tevoren.

Microsoft 365 en Office 365

 

Steeds meer organisaties maken gebruik van cloudapplicaties. De meestgebruikte is ongetwijfeld 365 van Microsoft. Wij helpen je graag met de juiste keuze tussen Microsoft 365, Office 365 en de verschillende versies die hierbinnen te kiezen zijn. Daardoor betaal je niet onnodig veel voor functionaliteit die je niet gebruikt en haal je het beste uit samenwerken en productief werken. En natuurlijk denken we met je mee hoe je voldoet aan beveiligingseisen en wetgeving.

 

Safety first

 

Veilig werken met informatie betekent dat je de nodige maatregelen moet nemen in je (cloud) infrastructuur, op de werkplek en bij de medewerkers. Wij helpen je graag met het inrichten van een zeer veilige cloudomgeving. Door inzet van Enterprise Mobility Security (EMS), door maatregelen als Single Sign On en Multi factor Authenticatie en door het doorvoeren van een helder beleid. Laat je inspireren door onze concrete maatregelen en laat veiligheid niet aan het toeval over.

Microsoft Azure

 

Een ongekende wereld aan nieuwe mogelijkheden gaat open met Microsoft Azure. Een hele flexibele en betaalbare manier om applicaties, webomgevingen en andere online tools altijd en overal beschikbaar te maken. Wij helpen je graag bij het bedenken en realiseren van functionaliteit vanuit Azure. 

 

We maken graag met jou de cloudpuzzel voor jouw organisatie. Daarbij letten we natuurlijk op functionaliteit, kosten en veiligheid.

We zorgen dat je huidige omgeving mooier, beter en betaalbaarder is en dat alle informatie netjes wordt overgezet.

We creëren een omgeving waar jij en je collega’s iedere dag van geniet en waarvan het gebruik kinderlijk eenvoudig is.

Rainier

Rainier

Ik help je graag!

Ik wil meer weten over de KIREMA clouddiensten