Cloud Server

Heb je de behoefte aan een stukje hosting dan kan dat op ons platform. Wij bieden Virtual Private cloud servers aan die je zelf of door ons kunt laten beheren.

Wij maken gebruik van 3-weg opslag om je VPS op te slaan. Deze opslagmethode is gebaseerd op "Software Defined Storage". Deze methode maakt het mogelijk om je VPS op 3 verschillende servers tegelijk op te slaan.

Toonaangevende prestaties
De nieuwste servertechnologie. Onze servers worden aangedreven door Intel E5-processors die zeer betrouwbaar en snel zijn, daarnaast heb je de keuze om je eigen voorkeur qua tier storage bij ons af te nemen. De top van ons netwerk is uitgerust met 40Gbit verbindingen.

Monitoring
Wij monitoren ons cloud platform 24/7. Zo zijn wij bij het minste of geringste direct op de hoogte en hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je server.

Managed of unmanaged?
Met een VPS ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van de server, waaronder software-onderhoud en systeemconfiguratie. Besteed je het beheer van je VPS liever uit? Kies dan voor een Managed VPS.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met KIREMA Cloud Technology via 0348 20 00 03 of info@kirema.nl