Worden in jouw organisatie bedrijfssoftware, Microsoft Office 365 en nog andere applicaties gebruikt? Werken jullie zowel lokaal als in de Cloud? Dan is het enorm handig als medewerkers met één gebruikersnaam en wachtwoord toegang krijgen tot alle IT-oplossingen. KIREMA maakt het mogelijk en gemakkelijk.

We maken het mogelijk

Steeds meer bedrijven willen volledig in de cloud werken, echter met branchespecifieke software is dit niet altijd mogelijk. Behalve als je de trucjes kent. Sommige branchespecifieke software is namelijk verouderde installed software, die alleen op een computer kan worden geïnstalleerd. Wij hebben de kennis in huis om een brug te slaan tussen installed software (verouderde systemen) en de nieuwste tools en cloud oplossingen, zodat jouw bedrijf alle twee kunt blijven gebruiken. Wij zorgen ervoor dat zowel de oudere als nieuwe applicaties met elkaar kunnen communiceren, zodat je bestanden van het ene systeem kunt overhevelen naar het andere. En we zorgen ervoor dat telefonie naadloos op jouw systeem aansluit. Zie ons gerust als de IT-bruggenbouwer die de juiste koppelingen maakt.

Wij maken het gemakkelijk

Doordat wij die brug voor je slaan, kunnen medewerkers meerdere IT-systemen naast elkaar gebruiken, terwijl ze in hun beleving gebruik maken van één compact systeem. Ze loggen in met één gebruikersnaam en wachtwoord in een cloudomgeving waar lokale bedrijfsspecifieke tools naadloos samenwerken met publieke tools als Office 365. De werkomgeving is dus een flexibele hybride cloudomgeving – een combinatie van een private en publieke cloud – helemaal volgens de standaarden van de 21e eeuw.

Tijdens dit integratieproces gooien wij jouw medewerkers niet in het diepe. We bereiden ze voor op het vernieuwde en verbeterde systeem. We vinden het belangrijk dat mensen stapsgewijs gewend raken aan de nieuwe manier van werken en de mogelijkheden die de hybride cloudomgeving biedt.

Is er in jouw bedrijf nog sprake van meerdere IT-systemen die langs elkaar heen werken? Moeten medewerkers nog steeds op meerdere accounts inloggen om hun werk te kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op, zodat we jouw organisatie kunnen helpen om te winnen op werktijd.

Ontvang altijd de laatste updates