“Dag Kiremanen”, zo worden we begroet door Rob van Brecheisen Makelaars, één van onze klanten. Hij had ook: Hoi Sander, Hoi Michel of Hoi Anton kunnen zeggen, maar hij uit zich net wat vrijer. Dit is iets wat alleen ontstaat als een klant een connectie met je voelt en tevreden is over de dienstverlening.

Wij moesten niet alleen enorm lachen om de naam Kiremanen, we zijn trots dat de klant zich zo vertrouwd bij ons voelt. Inmiddels refereren wij regelmatig naar onszelf als Kiremanen. De naam sluit goed aan bij wie we zijn, bij de sfeer binnen ons team en hoe we met elkaar omgaan. We houden van een dolletje, we zijn allemaal onwijs leergierig en we kijken verder dan de gangbare standaarden.

Vertrouwen is één van onze kernwaarden

Vertrouwen is één van de kernwaarden van KIREMA. Wij willen dat jij geen kopzorgen hebt over IT, maar erop vertrouwt dat wij alle IT-gerelateerde zaken helemaal in orde maken. Kortom, geen gedoe maar wederzijds vertrouwen. Zo hebben wij vanaf het begin met onze klanten samengewerkt. Het is onze succesformule, want inmiddels bestaan we al 15 jaar. Dat betekent 15 jaar blije en tevreden klanten.

We gaan de komende 15 jaar keihard door. Bestaande klantrelaties zullen we gaan intensiveren, we gaan nieuwe klantrelaties opbouwen en de bestaande dienstverlening zullen we verder uitbreiden en blijven verbeteren. Dit alles zodat jij je in het geheel kan focussen op de core business en alle (lastige) IT-vraagstukken bij ons kunt neerleggen.

In deze laatste blog van 2020 willen we jou bedanken voor je vertrouwen. In 2021 gaan wij op IT-gebied weer voor jou knallen.

Wil je ons meer vertellen over jouw plannen in 2021 en ben je benieuwd welke rol IT kan spelen in het verwezenlijken van je doelen? Bel 0348 – 20 00 03 of mail info@kirema.nl voor het maken van een afspraak.

Ontvang altijd de laatste updates